| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D u Društvo forumu; ne da mi se pogadjati...nek netko bolje njega pogodi u šuleta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| charolastra | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Hoćeš sada na forumu pokušati naći zamjenu? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #204 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D a stvarno me tjerate... ja to smatram uvedom... mislim saznali ste sada istinu i ponasate se ko mala dijeca kada im se bace bomboni... pogotovo ti daidza za kojeg sam mislio da si ozbiljan...
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #205 (permalink) |
| charolastra | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Pa jesam ozbiljan, vidiš da lijepo pitam što me zanima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Mozda da pitas Carlita? ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #207 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D odlazim sada... zauvjek... oprastam se od vas... a bas sam mislio da cu se vratiti... sad moram dalje traziti... di cu nadopuniti to sto mi fali ![]()
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D vidim ja da se ti ovde motaš cola-boy,uglavnom želiš se potruditi biti hrvoju rame za plakanje ![]() Zadnji Uredio carllito : 26-11-07 u 23:06. |
| | |
| | #210 (permalink) |
| charolastra | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Znam ![]() I ti si jer kužiš zajebanciju ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother, croportal forumas, diva, hrvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.