| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D u Društvo forumu; idete u offtopic !!! ko je taj Hrvoje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #315 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D da...i to od nas... ![]() nije to offtopic....vidiš da smo optužili gazdu da je Hrvoje...pa se sada plašimo za svoju sudbinu... ![]() i da Hrvoje je glavna zvijezda ove teme... ...ili bolje reći misterij...
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #316 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Na stranu zajebancija i sve to, ali samo u ovoj maloj zemlji za veliki odmor cijela država može podemoniti za likovima koji svojih 5 minuta slave traže nastupom u nekom showu. I to showu koji manipulira tim osobama i uglavnom ih radi budalama svjetskog kalibra. Mislim po čemu taj Hrvoje zaslužuje da ga se uopće spominje više. Ok, bilo je dosta dok je bio stanar, sad je već počelo iritirati neprestano gledati/čitati/slušati o njemu ko da je ne znam koji kurac napravio...Također vrijedi za ostale bivše/sadašnje/buduće stanare te kuće. Nema veze to s tim što je on dvosmjeran... Ok, malo sam nabrijan jutros, al to je zato što moram u banku. To znači da sam sljedećih 2 sata vjerojatno u pozi blejanja u ekrančić sa brojčicama dok ne svane moj redni broj. Al i dalje mislim da sam u pravu ![]() |
| | |
| | #317 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother, croportal forumas, diva, hrvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

Svi smo mi Hrvoje! 
...ili bolje reći misterij...