| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D u Društvo forumu; gle.. moja nenadjebiva intelekcija..iss kak se to veli..inteligencija da da+seto culo iliti instinkt + smjesa za palačinke+moja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #411 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D gle.. moja nenadjebiva intelekcija..iss kak se to veli..inteligencija da da+seto culo iliti instinkt + smjesa za palačinke+moja galva = ispada da si ti.. i to kak..e da pomijesano je i malo psihologije..ili psihijatrije..uglavnom psih+ a sad gle ovo.. naravno takva tema nebush odma postal u njoj.."noviji" si j(l)uzer ..i to gledas samo ono dechke il kaj vech na forumu..ja sam ti supač i ljubomoran si na mene al' nesh me tuch i srat protiv mene.. kikikiriki je rekel da si kakti duzhe forumash.. ti si regan u 6 mjesecu ili lipnju ak se ne varam(ne varam se jedino mjesece moram na prste brojati osim sjechnja i veljache..dobro i studenog i prosinca) sad te zaintrigiralo.. i pijesh vodu...helou no dobro.. ti si hrvach.. i morash me osh nesh preporuchit erteelu...placham pit. ali nema alkohola da se nebi ja ujutro probudil ko zna gdje.. da me jsh opljackash..hu..kaj mislish da starom velim da mu nebuju mali slaveki trcali po dnevnom boravku jednog dana
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim Zadnji Uredio Vuxs : 17-03-08 u 01:05. |
| | |
| | #413 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D šta je ovo hahahahrvoje javi se i otkrij svoj identitet ![]() p.s. možda bi svi olakšali potragu i gledali pažljivo postove u temi homosexualci? ![]() p.s. ja nisam hrvoje ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #415 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 867
![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Definitivno exer tamo je prije u temi amaterke spominja kako mu je vita iz bb frendica. Jedino malo godine ne štimaju ja mislim al to se uvik može lagat. Znači neka nagrada je u pitanju |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother, croportal forumas, diva, hrvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.

..i to gledas samo ono dechke il kaj vech na forumu..