| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D u Društvo forumu; daj ne seri hahahahahhahaha..isss...neeee....aaaa......daaj e nema šanse!!!Ja sumnjam na kikija....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D NISAM JA MAJKE MI!!!! ![]() kiki pitaj pedera ahem, hrvoja jel vec postao na forumu ili samo promatra, trazi potencijalnu zrtvu?
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D ja sam iz rijeke, mateja je iz rijeke, ive je mozda potencijali hrvoje ![]() manekenka nevjerujem, razuvjeri me ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D ... pa po nicku bi ti i bilo za vjerovat... al si postala tam... hmm... ček... gle fakat ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D heeeeee nisam ja.ive ri je....al vise sumljam na synergieev tu su svi iz rijeke.ajmo selekcija Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother, croportal forumas, diva, hrvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

ja sam hrvoje.eto da vise ne davite aaaaaaaaaaaaa looool
... pa po nicku bi ti i bilo za vjerovat... al si postala tam... hmm... ček... gle fakat 
heeeeee nisam ja.ive ri je....al vise sumljam na synergie