| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D u Društvo forumu; Nisam ni ja gledala BB, ali znam tko je Hrvoje, a Hrvoje bi garant u neku egzotičnu zemlju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Nisam ni ja gledala BB, ali znam tko je Hrvoje, a Hrvoje bi garant u neku egzotičnu zemlju ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Citat:
@mama tebi bih najmanje da se pravdam da nisam Hrvoje ![]() | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Vjerojatno im je zasmetalo mojih 5 minuta slave u ovogodišnjem Big Brotheru. Ah, ništa drugo nego ljubomora i već dobro poznati hrvatski jal. Hrvati ne priznaju dive, pogledaj kako se odnose prema jednoj Doris Dragović, pa prema jednoj Terezi i na kraju prema meni. |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Citat:
Ali, prijatelju Hrvoje ja sam tu da te zaštitim! Imaš sreće što si nabasao na mene! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother, croportal forumas, diva, hrvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.

..