| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate u Društvo forumu; di idete za prvi maj i kako ga planirate? ja ga već planiram,čak i sanjam..uživila sam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate di idete za prvi maj i kako ga planirate? ja ga već planiram,čak i sanjam..uživila sam se baš totalno u to... ja idem na pampas kao i svake godine,uvijek bude odlično...idem noćit... ostajem 2 dana i eto tak...obožavam one pripreme za maj ko šta nosi,ovaj sjekiru onaj nož i tak... ja znam da ću obavezno nosit uz ostalu potrebštinu i fotić i kameru jel tak šta se treba zabilježit....zadnjih nekoliko majeva je padala kiša,nadam se da ove godine neće,al nije to mene spriječilo,imali smo šatore i cerade, al najjače mi je bilo kad sam ja palila vatru,i kak je bila velika vatra tak se one grane od drveta skoro zapalile a cerada se počela topit .... ma sve u svem ja obožavam kampiranja bude predobro i jedva čekam prvi maj ![]() prošle godine sam, toliko stvari nosila na prvi maj da su ljudi mislili da se selim od kuće ![]() a cuge i hrane što je bilo tek...mmmm
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 10-04-08 u 11:42. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Nemam pojma gdje ću biti, to nikad neznam unaprijed. Ove godine je četvrtak, pa možda uspijem spojit s vikendom e to bi bilo lijepo. Obično se dogovaram s društvom, ali to rijetko kad uspije. Kladim se da neće ni ovaj put ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate ja već sad planiram,sječam se prije 2 god smo legica i ja išle tražit mjesto na pampasu u šumi,i sve se ispekle od kopriva dok smo očistile mjesto i na kraju došli i nismo mogli auto dovest do tog mjesta radi glazbe pa smo ošli na drugo jmjesto koje je bilo jadnije... najbolje je duboko u šumi to je uživancija..... joj ne mogu dočekati ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Citat:
![]() vratimo se na temu.... najviše ne volim kad moram teglit onaj frižider s mesom.... šta vi roštiljate?? ja uvijek čevape,pljeskavice,nekad i carsko meso,i jednom smo i slaninu nosili. tj muški su ponjeli slaninu ![]() mobitel je važno nosit ako se nekom nešto desi da se može hitna zvat
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Na ribnjake fešta je, nečiji rođendan i zaruke....tulum od jutra do sutra... ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Klub 2000
|
koliko ste visoki? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

i eto tak...
i tak... ja znam da ću obavezno nosit uz ostalu potrebštinu i fotić i kameru jel tak šta se treba zabilježit....
.... 

e to bi bilo lijepo. Obično se dogovaram s društvom, ali to rijetko kad uspije. Kladim se da neće ni ovaj put