| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate u Društvo forumu; Na piknik sa forumašima/icama sa CroPortala, samo čekam da me pozovu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Pozvao me prijatelj u jedno selo u blizini Plitvičkih jezera. Njegovo je selo u blizini pa me pozvao na janjetinu, a poslije ćemo skočiti malo slikati jezera. Moj zadatak je donjeti cugu. Biće genijalno.
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate jedva cekam............cijela ekipa na okupu (bit ce nas oko 35-40),sređeno mjesto uz dravu, jako veliko podrucje, ima nogometno igraliste, ljuljacke, klackalice itd.stolovi, ma sve što treba, šuma okolo, priroda, a kad se napijemo bacamo se u dravu, kao prosle godine............okrećemo prase, janje i kuhamo čobanac, bit ce dvadesetak gajbi piva, 20L vina to su ujedno nešto kao mali mjesni moto susreti, zato moram motor popravit što prije........ali kad dođemo tamo motor ide na nogaru i udri po pivu.........tamo cemo prenoćit (kampirat) i ujutro trijezni idemo doma, dozvoljeno je divljanje i paljenje guma, ali utrke ne |
| | |
| | #24 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate tamijan ti se isto uživio kao i ja .... ja već razmišljam šta sve nosim,,,,, hehehehe ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate ????bit će negdje preko drave, al se oš toćno nezna gdje...znat će se ![]() a i mora biti pre dobro...ipak slavim 18. rođendan!!! ![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate neam pojma još. poćet ću saznavati ranije, uskoro...ugl. ćemo se nas dvije još ćuti ...i....oš mi ove god. ćestitati rođ? neš biti ljuta?? di ćete vi?
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate napisala sam di ću i šta ću ako nisi vidila evo: Citat:
.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

ja već razmišljam šta sve nosim,,,,, hehehehe 

i eto tak...
....
.