| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate u Društvo forumu; hehe pa nije na sam 1. maj, dan prije je hehe... se sjećaš prošle god?? sad će još mal ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate hehe pa nije na sam 1. maj, dan prije je hehe... se sjećaš prošle god?? sad će još mal god. dana kak se sve poremetilo....![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate seka i ja idemo tri dana razgledavat dvorce bavarske! joj jedva čekam! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Citat:
![]() ![]() Sunce pici, mi rostiljamo Cure gule krumpir u hladovini Nedjeljom se mi planirano Utapamo u harmoniji Mi znamo sve vec o zivotu I sto ti meni imas pricati Koliko trosi benzina u zimskim uvjetima I koji je limar najjeftiniji Na rostilju zna se cevapi i kobase Derbi sezone dreci na radiju Sa skembom napred i brade masne Jurimo ka trecem infarktu Divlje izlaske u grad zamijenio je sad Lagani dvokorak uz puni zeludac A sada zreli i debeli iscrpljenoj zeni U prolazu dijelimo poljubac ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Nisam do sada znao da svi unaprijed planiraju nešto posebno za prvi maj. Ja nemam pojma di ću ić , meni to skroz normalan dan kao i svaki drugi ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #38 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate meni nije jasno ove godine prvi maj spada u četvrtak,i u četvrtak se kao ne radi,a šta za srijedu?? oće se u srijedu raditi,tj oće bit fax i škola u srijedu? ja ak bude u srijedu da se ide na fax,neću ić jel u srijedu ujutro trebam ić u šumu.... poludit ću ak srijeda bude radni dan...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #40 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate isse,koje sranje,pa ja još popodne imam fax,ma nema šanse da ću ić.to je baš bezobrazno,jel oni ne znaju da ljudi noće?! ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

pa nije na sam 1. maj, dan prije je

a