| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Ja nemam pojma di ću ić , meni to skroz normalan dan kao i svaki drugi slazem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate joooooj....nek te one uzmu u sendvič......ja se ne mogu nikome približiti od trbuha! pa je malo, ali sve tri smo konačno slobodne od posla i spojile smo si to, a moj dragi je odlučio pozvati bagru da ruže, podriguju, pikaju plejku, bljuju, piju......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate bude li za prvi maj padala kiša,ja ću poludit,ali zato nosim cerade i šator ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #46 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate danas idem tražit mjesto za prvi maj-čupat travu hehehe i micat grane i priredit drva za vatru,idem ga rezervirat ,jooooj ne mogu dočekati,idemo u srijedu ujutro -i trebamo bit tam srijeda,četvrtak i pola petka,2 noći ću noćit ,ne mogz dočekat.....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate lijepo se provedi ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:55.

Grijesiti je ljudski ...

danas idem tražit mjesto za prvi maj-čupat travu hehehe i micat grane i priredit drva za vatru,idem ga rezervirat