| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 evo... ja bila 3 dana u šumi,trebala sam biti 2 ali ostali smo 3... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-04-08 Godina: 24
Poruka: 59
![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Citat:
![]()
__________________ nisam zgodan kao brad pitt al zato ližem ko lessie | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate seljačka kuća, selo gata poviše omiša, teletina na peku, crno vino, balote
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #74 (permalink) |
| fear of the dark | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate da 3 dana,e ni jednog krpelja... bilo je nenadjebivo savršeno... naj maj do sada... tako mi je brzo prošlo vrijeme da ja to ne mogu opisat.... fantastični maj.... a najjače što smo samo jeli čevape.... najela sam se čevapa ko nikad u životu,doručak,ručak,većera,desert-sve su to bili čevapi ma bilo je ajme ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Ja sam stigla prije sat vremena. Odmorila sam se i nasunčala.......crna sam ko cigan! Dobra vijest je----još uvijek stanem u bikini svoj...sise malo teže, ali.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate IMG_0001.jpg IMG_0003.jpg IMG_0006.jpgIMG_0007.jpgIMG_0008.jpgIMG_0009.jpg IMG_0014.jpgIMG_0018.jpgIMG_0019.jpgIMG_0021.jpg
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate Citat:
), i bilo mi je extra!
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.