| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ima li dan u koji bi ste se vratili? u Društvo forumu; iman bar 5 dana, jedan od njih je davne 1992. godine.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? ima ih dosta... jedan od njih je i prošli ponedjeljak! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? Ne bih se vraćala.....ja bih samo išla dalje
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? uvijek sam željela vratiti isti datum, ali sam skužila da onda ne bih upoznala ljude koje sada volim. Tako da se ne bih vraćala ......možda samo par dana unatrag kad sam rekla nešto što nisam trebala |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? Sigurno bi se vratila u prosli tjedan i uplatila loto ili kladionicu. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? vratila bi se u proslu subotu i ne bi se napila i ne bi napravila glupost
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? ima i to više njih...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ima jedan,to je dan u 1992 god.tada bi drukcije reagira,pametnije..osim toga.. ima jedna noc,tada bi stavio kondom!!.. ..(u sta sam mislio).. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, proslost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

žuja je zakon
......možda samo par dana unatrag kad sam rekla nešto što nisam trebala