| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ima li dan u koji bi ste se vratili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kontesa_Nera Rado bi se vratila u neke dane, ali mislim da ništa nebi mijenjala... i ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? Ima puno dana u koje bi se vratila. U neke da ponovo prozivim lipe trenutke (pocela bi s nekim danima u djetinstvu), a u neke da ispravim neke stvari. A ako bas moram birat vratila bi se(osim u djetinstvo) u lito posli prvog razreda srednje, to su bila najlipsa 3 miseca u mom zivotu, svaki trenutak sam bila svjesna kako mi je dobro,i bojala sam se da ne prode( i da proslo je ) pa na proslavu mog 18. rodendana u Zg-u,prvi sex sa dragim,... Ima toga. A lose ne zelim ni spominjat, recimo samo da bi prominila to da sam svakome virovala i mislila da su svi ljudi dobri, vratila bi se samo da drukcije odreagiram na neke stvari, na nacin na koji sad znam a onda nisam znala.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? ....ima...4,5,6 mjesec prošle godine...da više nikad ne napravim takvu glupost...prošlu subotu i jučerašnji dan...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima li dan u koji bi ste se vratili? vratio bi dan kad sam se registriro na forum i promijenio nick ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, proslost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.

) pa na proslavu mog 18. rodendana u Zg-u,prvi sex sa dragim,... Ima toga. A lose ne zelim ni spominjat, recimo samo da bi prominila to da sam svakome virovala i mislila da su svi ljudi dobri, vratila bi se samo da drukcije odreagiram na neke stvari, na nacin na koji sad znam a onda nisam znala.