za potpis, volim jako tu pjesmu...
Nemam neku averziju, zapravo ne obraćam pažnju baš na to, osim ako netko ima stvarno rijetko ime...
Raspravljate o temi Imena koja vas privlače/ odbijaju u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Da li imate nekakvu averziju prema određenim imenima? Npr. upoznate super curu/dečka s imenom koje vam nije baš drago iz ...
stupid is as stupid does
za potpis, volim jako tu pjesmu...
Nemam neku averziju, zapravo ne obraćam pažnju baš na to, osim ako netko ima stvarno rijetko ime...
...malo off... Tnx Wamp. Đole je
Žensko ime Lucija! Poznam par cura tog imena i baka mi se tako zvala i fakat nemam neko loše "iskustvo" toga imena, ali mi je tako dosadno...
I ne volim jednosložna imena. Kaj je to??? Ime???
stupid is as stupid does
Imam nekoliko imena koja su mi odbojna, ali mi to nimalo ne utječe na želju za ostvarivanjem nekakvog kontakta s tom osobom... Imala sam čak slučaj da je dečko imao ime koje mi se inače nije sviđalo jer sam ga smatrala staromodnim, ali s vremenom mi se čak ime svidjelo kao i dečkoTako da mi ime ne može ništa utjecat
![]()
You're one in a million
You're once in a lifetime
You made me discover all the stars above us...
neznam nemam nikoja imena koja su mi odbojna
važno je ono kakva je osoba a ne ime
za mene totalno nebitno![]()
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
Volim duza imena tipa Katarina, Vladimir, itd., kraca imena su mi vise za nadimke.. No, to nece utjecati na moj kontakt sa doticnom osobom, ne znam zasto bi..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
a ono..ne volim franjo..
ma nije da nekaj ne volim..tj ne volim al se sad nemogu sjetiti...
vladimir![]()
All in all you're just another brick in the wall......
Ja znam kada prvi put ulazim u razred onda djeca govore kao se zovu... i odmah nekako povezujem njihova imena s nekom karakteristikom ili prezimenom; tipa... ako se zove Matija odmah to povežem s "aha zeznut je" (pošto imam frenda koji se tako zove i čija je to glavna kakterstika), ili Nives... odmah pomislim na Celzijus
Neki dan je jedan Fernando bio baš onako kao iz serijai izgledom i pričom
![]()
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Abba ruls
Ali najjače mi je od svega kada ovi naši pomodari daju imena djeci. OMG! Tako sam imala u razredu malu kaj se zove Melody i neko domaće prezime! Ili kada dođem doma na Kupres i djete se zove tipa Noa!
Gle! Kog jebeš! To nisu imena za to podneblje!
I m imena tipa Dario i Damir, ili neka sa komunističkim prizvukom! Ne! Ne! I ne!
Fino, reci ti meni ime, pa da ja tebe mogu staviti u vrijeme i mjesto...
stupid is as stupid does