Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi iskrenost i ljubav....! u Društvo forumu; Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da cemo se vjencati, odlucila sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-08-06, 18:16   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow iskrenost i ljubav....!

Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da cemo se vjencati, odlucila sam prestati jesti grah.
Nekoliko mjeseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok sam se vracala kuci s posla. S obzirom da sam zivjela na selu, pozvala sam muza i rekla mu da cu kasniti, jer moram pjesaciti kuci. Iduci tako, usput sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio miris graha i ja jednostavno nisam mogla odoljeti. Buduci da sam morala propjesaciti jos milje i milje, predpostavila sam da cu se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci. Usla sam u krcmu i za cas posla sam ''sredila'' tri porcije graha. Kada sam nastavila pjesaciti, potrudila sam se da oslobodim sav gas.
Kada sam stigla, moj muz je bio radostan sto me vidi i veselo je rekao:''Draga, imam iznenadjenje za veceru!''
Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stolom za veceranje. Sjela sam, i bas kad mi je htio skinuti povez, zazvonio je telefon. Natjerao me je da mu obecam da necu dirati povez dok se ne vrati, i otisao se javiti.
Grah koji sam pojela je jos uvijek radio i pritisak je postao
nepodnosljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muz ne vrati, nagnula se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s gnojivom, prolazeci pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i zustro otpuhala smrad. Zatim sam se nagnula na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako nizati narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam jos nekoliko brzih kruznih pokreta salvetom da raspusem sve, vratila salvetu na krilo i uz osjecaj zadovoljstva i olaksanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muz vratio i ispricao sto se tako dugo zadrzao. Pitao me jesam li virila, a ja sam ga uvjerila da nisam.
U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedili za stolom u glas je uzviknulo: ''Sretan rodjendan!!!'' Pala sam u nesvijest.

tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 18:36   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-04-06
Godina: 20
Poruka: 78
Penguin66 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Penguin66
Re: iskrenost i ljubav....!

Genijalno
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 19:24   #3 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

:čekić

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 19:29   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

hahhahahhahah,
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 19:36   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

hahahahahhaha :čekić
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: iskrenost, ljubav

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Isus Dolazi Daniel9 Filozofija i religija 94 10-07-08 22:18
Ljubav - Što je to? pharaoh Ljubav, Erotika, Sex 123 04-10-07 21:02
Jahvin Smisao Ljubavi. Umjetnost Ljubavi je jednostavna Daniel9 Filozofija i religija 14 05-07-07 11:36
Ljubav i ponos Kristijan Ljubav, Erotika, Sex 1 06-02-06 23:15
Ceca Raznatovic - Da li to ljubav pravi od nas slabice Kristijan Recycle Bin 0 24-10-05 21:11

Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108