| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" u Društvo forumu; jel bi? jel bi vas bilo strah da će neko saznati neku istinu o vama? ja bi... ne bi me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" jel bi? jel bi vas bilo strah da će neko saznati neku istinu o vama? ja bi... ne bi me bilo ničega sram... i kontam da bi ja to prošla bez jebem ti ... meni je ta emisija baš fora...i volila bi neke osobe poslati tamo da saznam jel me lažu ili ne ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" ja nebi...još da izvuče iz mene moje sramotne tajne ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" Ja nebi, a mislim da nebi ni ti. Oni ti detaljno istraže sve o svakom sudioniku i svako na planeti ima neko pitanje na kojeg mu je neugodno odgovoriti. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" Nemam muda za to, ne skrivam ništa veliko, ali neke sitnice koje su samo moje ne želim otkrivati cijeloj naciji...
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" Citat:
OT: emisija je tipična američka...plati malo a uđi duboko u intimu. kao da siu curkusu. prema tome ne vidim se tamo
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" Citat:
npr muške pitaju "dal ste zadovoljni veličinom svoga penisa" i pazi sad lik kaže "da" i padne... ma koji je muški zadovoljan sa svojom kitom baš 100% -ni jedan...zadovoljni su možda kad je dignit ali kad je spušten srame ga se... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel bi imali muda sudjelovati u onoj emisiji "trenutak istine" ne bi nikad sudjelovala u takvim glupostima.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.