| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel bi pristali na to da netko radi vaš akt u Društvo forumu; eto jel bi pristali? jel bi željeli nekome pozirati da vas netko crta gole? akt-u likovnoj umjetnosti – prikaz nagog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | jel bi pristali na to da netko radi vaš akt eto jel bi pristali? jel bi željeli nekome pozirati da vas netko crta gole? akt-u likovnoj umjetnosti – prikaz nagog ljudskog tijela u različitim položajima, pokretima i držanjima; tema umjetničkih djela od prapovijesti do danas, prikazan samostalno ili unutar kompozicije; u različitim materijalima i svim slikarskim i kiparskim tehnikama.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-05-08 u 19:08. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt da, zasto ne, samo nebi imali bas sto za crtat ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt ne bi, najvjerojatnije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| fear of the dark | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt ja isto ne bi,posebno da me crta poznata osoba..bilo bi mi preneugodno da ležim, gola,iako je to umjetnost,ali ne bi mogla... bivši me je tjeoo tako crtati,jel je tjeo ić na akademiju i išo je u tu školu,ali nisam mogla... prenelagodno mi je...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| The Eye | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt Citat:
mozda ipak malo lakse da je osoba nepoznata
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| fear of the dark | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt meni bi 100% bilo lakše da je osoba ne poznata,da ju vidim tad i nikad više... a ne da je neko kog znam,kog vidim svaki dan... bed bi mi bilo jako...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #8 (permalink) |
| The Eye | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt ma zasto, boli te briga... bar mene osobno nema mi sto biti bad, cega se imas sramiti to je tvoje tjelo. prihvati ga kakvo je i ponosi se njim ili radi na njemu i ponosi se(ne nisam nudist za one koji ce tako protumaciti)
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt možda i bi...ovisi ko bi crtao...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ....ej šta mi radiš...prvo me pališ,pa me onda hladiš... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt Ne mogu se sjetiti niti jednog razloga zasto ne bi pristala...uz uvjet da slika ostane meni
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.

mozda ipak malo lakse da je osoba nepoznata