| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel bi pristali na to da netko radi vaš akt u Društvo forumu; moolim?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt ne bas ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt ako je muški nema veze, nek crta. Ako je slikarica digo bi mi se pa bi bila neugodna situacija. Inače nemam ništa protiv da u mome telu uživaju i slikari. Jedino nebi da se mojim telom bave znanstvenici, ostalo sve može.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel bi pristali na to da netko radi vaš akt e jesi vidla kako ja slikam, tamo pod potraga za forumašima. Ajde vidi pa mi se javi da ti meru uzmem i naslikam. Ima da ti utisnem duboke tonove da dođeš do izražaja.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

...