Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; [quote] Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ahh.. da mi se vratit u te godine... Ja nikad nebi htjela o5 proć ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-07, 14:15   #91 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: jel imate najboljeg prijatelja

[quote]
Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ahh.. da mi se vratit u te godine...
Ja nikad nebi htjela o5 proć pubertet!
Kad samo vidim svoje obrve
I iskompleksiranost
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 14:44   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 168
ivana-du se izdvaja iz mase

imam najbolju prijateljicu od malih nogu, i djelimo i dobro i zlo.
ivana-du je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 16:29   #93 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Sotone, sekte, 666? Nema to veze s metalom... Odrast će...
Drito to. Curo malo imaš krivo mišljenje o metalu...Kakve sekte...

Večina "nas" kojima paše metal ne isfuravamo se po obleki ko metalci. Moje mišljenje je da dost ljudi to sluša jer ih to oslobađa napetosti. Bar mene da...
Pozovi tu frendicu na cugu i popričajte, kažeš bili ste najbolji frendovi, a sad ak mi kažeš da neće na cugu il da je ne želiš zvat onda Jebo ti tako prijateljstvo

Zadnji Uredio Adolon : 21-07-07 u 16:33.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:02   #94 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Mala_opasnost Pogledaj Poruke
vjerujem jedino u potpunosti decku...
zapravo... ako ste ti i decko oko 15-16 god... malo je zayebano imati toliko povjerenja... pogotovo zato jer te veze jos nisu toliko ozbiljne... ni ne mogu biti kad niti vi sami niste ozbiljni...

[quote=dorina;415447]
Citat:
Ja nikad nebi htjela o5 proć pubertet!
hijooo... 16 godina... pocetak izlazaka u diskace.. decki... votka... drustvo... tad sam zapravo i imala pravo drustvo.. ebesh ovo sad kad vecina "baba" ne moze nikuda zbog decki

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:06   #95 (permalink)
curićak

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
shelby-eleanor;415840]hijooo... 16 godina... pocetak izlazaka u diskace.. decki... votka... drustvo... tad sam zapravo i imala pravo drustvo.. ebesh ovo sad kad vecina "baba" ne moze nikuda zbog decki
Ma i ja sam izlazila i sve to... ali nikada pubertet. Jadno moje djete jednog dana, kako ću ga zayebavat
Zezam se, ja biti supermama!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 23:52   #96 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

[quote=shelby-eleanor;415840]zapravo... ako ste ti i decko oko 15-16 god... malo je zayebano imati toliko povjerenja... pogotovo zato jer te veze jos nisu toliko ozbiljne... ni ne mogu biti kad niti vi sami niste ozbiljni...

ja sam na 15-16, a on je na 20..ne moras komentirat mozda se cini cudno...ali kad nije kao ostali to godiste ili oni mlađi...samo su u sexualnom svijetu..on nije...kak da kazem..u vezi toga se meni prilagodio...ne sili me nicemu...sviđa mi se sto malo ozbiljnije razmislja o svemu...a ne kao oni moji frendovi moje godiste...
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 00:01   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Mala_opasnost Pogledaj Poruke
ja sam na 15-16, a on je na 20..ne moras komentirat mozda se cini cudno...ali kad nije kao ostali to godiste ili oni mlađi...samo su u sexualnom svijetu..on nije...kak da kazem..u vezi toga se meni prilagodio...ne sili me nicemu...sviđa mi se sto malo ozbiljnije razmislja o svemu...a ne kao oni moji frendovi moje godiste...
Koje naivno razmišljanje
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 00:29   #98 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Koje naivno razmišljanje
Dobro..to je tvoje misljenje...
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 13:14   #99 (permalink)
curićak

Nije samo njegovo.
"Ja sam drugačiji od drugih" = "Neću mislit nikaj loše ako mi daš prvu veče" =
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 13:42   #100 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,142
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

I ja imam frendicu. Upoznale smo se kao male oko 4-5 godina na manekenstvu.
Od tada smo najbolje frendice do sada...ali uvijek se dogodi da se posvađamo.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114