| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; [quote] Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ahh.. da mi se vratit u te godine... Ja nikad nebi htjela o5 proć ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja [quote]Ja nikad nebi htjela o5 proć pubertet! Kad samo vidim svoje obrve I iskompleksiranost ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Drito to. Curo malo imaš krivo mišljenje o metalu...Kakve sekte... ![]() Večina "nas" kojima paše metal ne isfuravamo se po obleki ko metalci. Moje mišljenje je da dost ljudi to sluša jer ih to oslobađa napetosti. Bar mene da... Pozovi tu frendicu na cugu i popričajte, kažeš bili ste najbolji frendovi, a sad ak mi kažeš da neće na cugu il da je ne želiš zvat onda Jebo ti tako prijateljstvo ![]() Zadnji Uredio Adolon : 21-07-07 u 16:33. |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel imate najboljeg prijatelja zapravo... ako ste ti i decko oko 15-16 god... malo je zayebano imati toliko povjerenja... pogotovo zato jer te veze jos nisu toliko ozbiljne... ni ne mogu biti kad niti vi sami niste ozbiljni... [quote=dorina;415447] Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
Zezam se, ja biti supermama! ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja [quote=shelby-eleanor;415840]zapravo... ako ste ti i decko oko 15-16 god... malo je zayebano imati toliko povjerenja... pogotovo zato jer te veze jos nisu toliko ozbiljne... ni ne mogu biti kad niti vi sami niste ozbiljni... ja sam na 15-16, a on je na 20..ne moras komentirat mozda se cini cudno...ali kad nije kao ostali to godiste ili oni mlađi...samo su u sexualnom svijetu..on nije...kak da kazem..u vezi toga se meni prilagodio...ne sili me nicemu...sviđa mi se sto malo ozbiljnije razmislja o svemu...a ne kao oni moji frendovi moje godiste... ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
![]() | |
| | |
| | #99 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Nije samo njegovo. "Ja sam drugačiji od drugih" = "Neću mislit nikaj loše ako mi daš prvu veče" = ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel imate najboljeg prijatelja I ja imam frendicu. Upoznale smo se kao male oko 4-5 godina na manekenstvu. Od tada smo najbolje frendice do sada...ali uvijek se dogodi da se posvađamo.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...