Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; ne...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 01:18   #121 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan
Re: jel imate najboljeg prijatelja

ne
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 01:31   #122 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ne baš
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 01:36   #123 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,227
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mimy

Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 01:46   #124 (permalink)
P.I.M.P.

Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

A joj meny

Mi te volimo, jel tako, ljudi?
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 01:55   #125 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,227
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
A joj meny

Mi te volimo, jel tako, ljudi?
ma vi ste mi svi super

ali van foruma... ajme... krš i lom u mom životu
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 02:04   #126 (permalink)
P.I.M.P.

Nisi sama u tom jadu.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 03:08   #127 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Nemam ni ja baš.. imam dobre prijateljice ali nijedna nije najbolja, sve se to raspalo. Meni su prijatelji oduvijek bili najvažniji, ali jebeš to kad nije obostrano.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 03:47   #128 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,768
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

imam 3, i sva tri su mi ko da imam 3 brata
jednog znam od 3 osnovne i prosli smo sve zivo...amen
on me bas zna u dusu
drugog znam od 2 srednje isto smo prosli dosta toga
treceg sam upozna na netu i proslo je bilo 2 godine dok se nismo nasli uzivo,za njega mogu rec da je klon mene samo u drugom tijelu,lik je bia jednom kod mene,ja 2 puta kod njega u osijek i svaki put je bilo ludo i nezaboravno,sad se preselia u vukovar pa se cujemo rijetko preko msn-a al kad se cujemo to je smijeh do bola,jedva cekam da se nademo ponovo gore u os i ubjemo ko đubrad ..
nemam pravu prijateljicu,al imam par dobrih poznanica
neznam cure mi nisu nikad bile ono sta sam ima sa muskima,ono kad bi triba lika u 5 ujutro on bi dosa za 2 minute,curu bi ceka dok se otusira,nasminka,pojede, moga sam umrit dok dode
Star 19-12-07, 06:50   #129 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,970
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

imam seku i jedu prijateljicu s kojom sam si super još od osnovne! i to je to...

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 09:57   #130 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 23
Poruka: 1,354
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

naravno... jednog momka... od 1 srednje do sad... najbolji i nerazdvojivi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114