| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #127 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Nemam ni ja baš.. imam dobre prijateljice ali nijedna nije najbolja, sve se to raspalo. Meni su prijatelji oduvijek bili najvažniji, ali jebeš to kad nije obostrano. |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja imam 3, i sva tri su mi ko da imam 3 brata ![]() jednog znam od 3 osnovne i prosli smo sve zivo...amen on me bas zna u dusu ![]() drugog znam od 2 srednje isto smo prosli dosta toga treceg sam upozna na netu i proslo je bilo 2 godine dok se nismo nasli uzivo,za njega mogu rec da je klon mene samo u drugom tijelu,lik je bia jednom kod mene,ja 2 puta kod njega u osijek i svaki put je bilo ludo i nezaboravno,sad se preselia u vukovar pa se cujemo rijetko preko msn-a al kad se cujemo to je smijeh do bola,jedva cekam da se nademo ponovo gore u os i ubjemo ko đubrad .. nemam pravu prijateljicu,al imam par dobrih poznanica neznam cure mi nisu nikad bile ono sta sam ima sa muskima,ono kad bi triba lika u 5 ujutro on bi dosa za 2 minute,curu bi ceka dok se otusira,nasminka,pojede, moga sam umrit dok dode ![]()
__________________ |
| | |
| | #129 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja imam seku i jedu prijateljicu s kojom sam si super još od osnovne! i to je to...
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:55.