| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Jednog, ostalo se sve svodi na poznanstva...A nekako si mislim da to tako treba i bit...Meni dobro, valjda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Jednog, ostalo se sve svodi na poznanstva...A nekako si mislim da to tako treba i bit...Meni dobro, valjda i njima svima... |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Mislim da sam vec komentirala to... Uglavnom: ne.
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 17
Poruka: 194
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja jednog frenda, josh od osnovne. s njim sam si bash super. i jednu frendicu, sam se 4 mjeseca znamo, zhivimo u razlichitim gradovima, al se svaki dan chujemo prek msna. s njom nekak mogu prichat kolko god hochu, i bash nam je super.
__________________ if i cut off your arms and cut off your legs would you still love me? |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja kakav je to onda prijatelj..al to je onda tvoj prijatelj i ti znaš kakav je.![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.