| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; hm...imam jako dobrog prijatelja ali ne mogu reci da mi je najbolji frend jer mu ipak neke stvari ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel imate najboljeg prijatelja hm...imam jako dobrog prijatelja ali ne mogu reci da mi je najbolji frend jer mu ipak neke stvari ne mogu reci ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Prijateljicu.... ![]() Nikad nisam imala najboljeg prijatelja u pravom smislu rijeći. Uvijek su svi nešto htjeli, što bi prije ili kasnije isplivalo... Prijatelje imam jer se pravim mutava! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #156 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja i meni moja!! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja pa ono... imam! Onih par ljudi koji su uvijek uz mene, već jako dugo! ali došla su vremena još prije kada sam se pitala dali se može imati pravog prijatelja?! ali et... prošlo me to razdoblje i ne predajem se po tom pitanju! ![]() |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08
Poruka: 175
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
ja imam best frendicu...i njoj mogu sve reci bez ikakvog stida i srama tako i ona meni
__________________ | |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imam i nebi vjerovali upoznao sam ga preko neta, pa je on jednom dosao do mene pa ja do njega i eto. Sad smo najbolji prijatelji Ali sad se preselio pa se i nevidimo bas tako cesto ![]() Zadnji Uredio Sasuke : 23-03-08 u 02:35. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja hmm.. pa nije neka fora sve reci nekom. meni je prava bliskost= imati razumjevanja za neciji slobodni prostor.. imam najboljeg prijatelja. imam i prijateljice,al zenske generalno znaju biti malo dosadnjikave, malo ljubomornjikave... i sl ![]() a ovo, "mama", "sestra", pa to je nesto s cim si se rodio... prijatelji se stjecu, tokom zivota....
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 23-03-08 u 17:35. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.