| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; puno dobrih je bolje nego jedan najbolji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Veteran | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imam jednog kojeg bi mogao nazvat najboljim prijateljem, kojem mogu apsolutno sve reći, i on meni.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Pa imam nekoliko jako dobrih prijatelja... to je moja "ekipa" Ali mislim da bi definiciji najboljeg prijatelja najviše odgovarala - moja sestra ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #18 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja nemam najboljeg prijatelja, recimo da bi najbliže u tu kategoriju spadao dečko, samo što ne gledamo frajere i cure okolo...ali imam najbolju prijateljicu, njoj mogu sve reći i često radimo tipično muške radnje zalivene sa podosta piva.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imam tri frendice... svakoj govorim o različitim stvarima i spektima zivota, jedna je dobra oko duhovnih i duševnih problema, druga oko tracanja, a treća je za tulumaranje.... A za sve ostalo je tu dečko ![]() Naravo mama mi je najbolja frendica!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.