| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Moj najbolji prijatelj je moj pas!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: jel imate najboljeg prijatelja Moj najbolji prijatelj je moj pas!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imam nekoliko ljudi u svom zivotu koji mi zaista mnogo znače. Njih bi mogao nazati pravim prijateljima. Sve ostalo su poznanici i ljudu koji su obično tu zbog nekog skrivenog interesa. Nije bitno sad koji je inters konkretno u pitanju al mislim da čojek moze imati najviše dvije tri 1005 puzdane i lojalne osobe u svom ziotu. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Purger | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
Kaj njemu povjeravaš svoje probleme i tražiš savjet ? ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imam dvije super super prije,od kojih me jedna poznaje bolje od mene same... Njoj stvarno sve mogu reći i sve zna... a ovo ostalo su sve prijatelji kad im nesto treba i na taj nacin funkcioniramo!!
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja imam najboljeg prijatelja koji mi je više kao brat, znam da se na njega uvijek mogu oslonit, da će mi uvijek pomoći, baš kao i ja njemu i puno, puno ga volim! a što se prijateljica tice... imam 2,3 jaaako dobre frendice i drago mi je sto mi ni jedna nije najbolja, jer kad sam sa ženskom osobom tolko dobra da joj bas sve mogu reci, uvijek se nesto dogodi, i zakomplicira.... pa mi nije zao sta nemam najbolju frendicu... ali i za ove bi napravila bas sve i jedino mi je vazno da one to i znaju...
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.