| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Da potpisujem vrijedilo je citirati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja moj najbolji prijatelj je moj decko... sve ostale prijateljice ( bilo tko iz zenskog roda ) su ljubomorne kuje.. istina postoji jedna frendica kojoj mogu sve povjeriti i jako je dobra ali na zalost zivi u slavoniji i komuniciramo preko maila dok se ne vidimo.. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Vidim da sam zaista bogata , imam tri prijateljice u pravom smislu te riječi , ako okrenem glavu iza nas su 23 godine . Od srednje škole i odrastanja ,zaljubljivanja , vjenčanja , rođenja djece , uspjeha , neuspjeha , financijskih kriza ,bolesti , tragedija ...uvijek jedna za drugu tu u bilo koje doba dana i noći potpuno iskrene...sa svim manama , vrlinama i različitostima koje imamo
__________________ -misic- |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja hm, ne volim etiketirati svoje prijatelje, imam ih puno fakat dobrih i po jednog za svaku namjenu-hoću reći da sa različitim osobama mogu raditi i razgovarati o različitim stvarima....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja cesto se i ja zapitam da li medu svim tim prijateljima imam prasvog i najboljeg prijatelja... neki put sam sigurna da imam a neki put mi okolnosti kazu sasvim drukcije
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja ja sam sam sebi najbolji prijatelj..zvuchi glupo al istinito..ja sam sa sobom djelim,sladoled,krevet,auto itd...ja za prijateljstva nemam novaca
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jel imate najboljeg prijatelja ne treba ti za prijateljstvo novaca... samo dobrog slušača, i da te onda taj neće iznevjerit... imam puuuno poznanika ali prijatelja na prste jedne ruke... i to je sve što mi treba... ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:39.

"
ne treba ti za prijateljstvo novaca... samo dobrog slušača, i da te onda taj neće iznevjerit...