Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml ne treba ti za prijateljstvo novaca... samo dobrog slušača, i da te onda taj neće ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-06-07, 17:48   #61 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: jel imate najboljeg prijatelja

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
ne treba ti za prijateljstvo novaca... samo dobrog slušača, i da te onda taj neće iznevjerit...
imam puuuno poznanika ali prijatelja na prste jedne ruke...
i to je sve što mi treba...
kaj misliš zake sam sam sebi super...
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 18:16   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

imam ju,14 godina već i par jako dobrih ostalo su kuje istina
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 18:20   #63 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

posudiš meni koju?ovu zadnju
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 18:37   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

"kaj misliš zake sam sam sebi super..."

jako pohvalno za tebe, i tako trebaju svi biti jer ljudi takvog razmišljanja jako dobro prođu u životu, pohvalno, , al zar ti ne zahvali tak netko s kim možeš popričat i baš da se možeš reć da to mi je najbolji kompić ....

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 19:07   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

NE

Nekad sam ih imao podosta, ali sad više nemam ni volje za to... Jbg, sad imam samo 'obične' prijatelje; oni valjda znaju da mogu računati na mene, a ja se trudim ne računati na njih.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 02:00   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Imam 2 najbolja prijatelja koja znam od prije vrtića, od onda do sada se nismo nikad posvadali i sad se još stalno družimo i za njih bi sve napravio (valjda i oni tako misle)...
Belial je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 02:37   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Imam najboljeg prijatelja iz osnovne i do danas smo odlični,jedino je sranje sta on navigaje pa ga nema pola godine.....imam dosta poznanika(previše);nije sve tako sivo dok imas s kim otić na pivo
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 03:06   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Pa nešto on slabo navigaje kad mu na povratku s pive treba 6 mjeseci da dođe doma...
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 09:21   #69 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ja imam više prijateljica ali ni za jednu ne mogu reći da je baš najbolja u pravom smislu riječi. Ali mislim da je to zato što sam individualka, više volim biti sama nego u društvu, pogotovo većem, a potreba za kavicom mi se javi jednom tjedno. Uopće ne volim izlaziti i primijetila sam da je to curama minus kod druženja sa mnom...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 15:53   #70 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da, išle skupa u srednju i njoj mogu sve, ali sve reći bez ustezanja. Nemam rijči za nju, stvarno super, iskrena cura, što na umu to na drumu, realna i previše tvrdoglava. I zbog toga ja svoju Di volim najviše!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114