| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml ne treba ti za prijateljstvo novaca... samo dobrog slušača, i da te onda taj neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jel imate najboljeg prijatelja "kaj misliš zake sam sam sebi super..." jako pohvalno za tebe, i tako trebaju svi biti jer ljudi takvog razmišljanja jako dobro prođu u životu, pohvalno, , al zar ti ne zahvali tak netko s kim možeš popričat i baš da se možeš reć da to mi je najbolji kompić .... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja NE Nekad sam ih imao podosta, ali sad više nemam ni volje za to... Jbg, sad imam samo 'obične' prijatelje; oni valjda znaju da mogu računati na mene, a ja se trudim ne računati na njih.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imam najboljeg prijatelja iz osnovne i do danas smo odlični,jedino je sranje sta on navigaje pa ga nema pola godine.....imam dosta poznanika(previše);nije sve tako sivo dok imas s kim otić na pivo ![]()
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Pa nešto on slabo navigaje kad mu na povratku s pive treba 6 mjeseci da dođe doma... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Ja imam više prijateljica ali ni za jednu ne mogu reći da je baš najbolja u pravom smislu riječi. Ali mislim da je to zato što sam individualka, više volim biti sama nego u društvu, pogotovo većem, a potreba za kavicom mi se javi jednom tjedno. Uopće ne volim izlaziti i primijetila sam da je to curama minus kod druženja sa mnom... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Da, išle skupa u srednju i njoj mogu sve, ali sve reći bez ustezanja. Nemam rijči za nju, stvarno super, iskrena cura, što na umu to na drumu, realna i previše tvrdoglava. I zbog toga ja svoju Di volim najviše!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

ne treba ti za prijateljstvo novaca... samo dobrog slušača, i da te onda taj neće iznevjerit...

, al zar ti ne zahvali tak netko s kim možeš popričat i baš da se možeš reć da to mi je najbolji kompić ....