| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; navodno cojek moze zivjeti na 3 nacina prema povjeravanju ka drugim ljudima: 1. sam 2. s jednom osobom (imate jednu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja navodno cojek moze zivjeti na 3 nacina prema povjeravanju ka drugim ljudima: 1. sam 2. s jednom osobom (imate jednu osobu kojoj sve povjeravate) 3. s mnogo ljudi (imate vise osoba koje znaju sve o vama) sva tri nacina su jednako "uvrnuta" i "bolesna" ja osobno imam mnogo prijatelja, no niti jednog kome povjeravam apsolutno sve. jednostavno neke stvari volim zadrzati za sebe. mnogo mojih frendica kazu da sam im ja najbolja frendica, bla bla bla. al ja jednostavno nemam potrebu za time da netko meni bude najbolji frend. tako da bi moj odgovor na ovu temu bio ne. ![]() inace bi otvorila novu temu, al kad ova vec postoji, zasto ne u ovu. na koji ste vi nacin "uvrnuti"? ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imati nekoga tko zna gotovo sve o tebi nije uvrnuto, samo znak koliko si ti slobodan dopustiti drugome da ti dođe jako, jako blizu i razlučiti da je odnos ja - ti. Po meni, uvrnuto je kada to dopuštaš više osoba...nemislim sad na partnera. Normalno da ćeš tijekom godina više dopuštati partneru jer si sa njime intiman i na fizički način... No, uglavnom, istina da u životu možeš imati 1 - 2 prijatelja, ostalo su sve ili bliski poznanici ili poznanici.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
Za "uvrnuto" mislim da ima negdje topic. Pozz
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Imala jesam naj frendicu...prva me razocarala...makar se od malena znamo... i druga je otisla u metalce ...uopce se vise ne viđamo tako cesto ni nista. povjerenje sam totalka izgubila...Trebalo mi je vremena da decku pocnem vjerovati nakon onog svega...i samo njemu vjerujem ...ujedno mi je i naj frend...ali vise decko s kojim mogu o svemu pricati ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

povjerenje sam totalka izgubila...Trebalo mi je vremena da decku pocnem vjerovati nakon onog svega...i samo njemu vjerujem ...ujedno mi je i naj frend...ali vise decko s kojim mogu o svemu pricati 
...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...