Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; navodno cojek moze zivjeti na 3 nacina prema povjeravanju ka drugim ljudima: 1. sam 2. s jednom osobom (imate jednu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 17:11   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi
Re: jel imate najboljeg prijatelja

navodno cojek moze zivjeti na 3 nacina prema povjeravanju ka drugim ljudima:

1. sam
2. s jednom osobom (imate jednu osobu kojoj sve povjeravate)
3. s mnogo ljudi (imate vise osoba koje znaju sve o vama)

sva tri nacina su jednako "uvrnuta" i "bolesna"

ja osobno imam mnogo prijatelja, no niti jednog kome povjeravam apsolutno sve. jednostavno neke stvari volim zadrzati za sebe. mnogo mojih frendica kazu da sam im ja najbolja frendica, bla bla bla. al ja jednostavno nemam potrebu za time da netko meni bude najbolji frend.

tako da bi moj odgovor na ovu temu bio ne.

inace bi otvorila novu temu, al kad ova vec postoji, zasto ne u ovu.

na koji ste vi nacin "uvrnuti"?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 17:58   #72 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Imati nekoga tko zna gotovo sve o tebi nije uvrnuto, samo znak koliko si ti slobodan dopustiti drugome da ti dođe jako, jako blizu i razlučiti da je odnos ja - ti.
Po meni, uvrnuto je kada to dopuštaš više osoba...nemislim sad na partnera. Normalno da ćeš tijekom godina više dopuštati partneru jer si sa njime intiman i na fizički način... No, uglavnom, istina da u životu možeš imati 1 - 2 prijatelja, ostalo su sve ili bliski poznanici ili poznanici.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 18:12   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Imati nekoga tko zna gotovo sve o tebi nije uvrnuto, samo znak koliko si ti slobodan dopustiti drugome da ti dođe jako, jako blizu i razlučiti da je odnos ja - ti.
Po meni, uvrnuto je kada to dopuštaš više osoba...nemislim sad na partnera. Normalno da ćeš tijekom godina više dopuštati partneru jer si sa njime intiman i na fizički način... No, uglavnom, istina da u životu možeš imati 1 - 2 prijatelja, ostalo su sve ili bliski poznanici ili poznanici.
pod "uvrnuto" se ne misli nista lose. niti nemoj prihvacati to znacenje rijeci doslovno (zato i je pod navodnicima).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 18:14   #74 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 22
Poruka: 115
Scorpia se izdvaja iz mase

Svome kompjuteru! Šalim se. Imam curu.
Scorpia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 18:30   #75 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
pod "uvrnuto" se ne misli nista lose. niti nemoj prihvacati to znacenje rijeci doslovno (zato i je pod navodnicima).
Nisam ni pomislila.
Za "uvrnuto" mislim da ima negdje topic.
Pozz
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 02:07   #76 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

jebo ga...im lonely so lonely...i kuis...idmeo dalje..lonely im so lonely..da boli glava..
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 02:09   #77 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Jesi ti puko?
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 02:10   #78 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Jesi ti puko?
A kak' se to kod njega vidi razlika?

Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 22:10   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

i ja se ponekad pitam
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 15:26   #80 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Jes of kors...vjerujem da imaju svi nekoga ili
Imala jesam naj frendicu...prva me razocarala...makar se od malena znamo...
i druga je otisla u metalce ...uopce se vise ne viđamo tako cesto ni nista. povjerenje sam totalka izgubila...Trebalo mi je vremena da decku pocnem vjerovati nakon onog svega...i samo njemu vjerujem ...ujedno mi je i naj frend...ali vise decko s kojim mogu o svemu pricati
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114