Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Haha otišla u metalce Koda ju je uzela neka sekta čiji vođa promiče kolektivno samoubojstvo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-07, 16:07   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: jel imate najboljeg prijatelja

Haha otišla u metalce
Koda ju je uzela neka sekta čiji vođa promiče kolektivno samoubojstvo
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 16:14   #82 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Haha otišla u metalce
bas. kao da se ko osoba pomjenila.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 16:18   #83 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Mala_opasnost Pogledaj Poruke
Imala jesam naj frendicu...prva me razocarala...makar se od malena znamo...
i druga je otisla u metalce ...uopce se vise ne viđamo tako cesto ni nista.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 18:09   #84 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
Mala_opasnost se izdvaja iz mase
Citat:
Haha otišla u metalce
Znala sam da ce se netko smijati tome...
eto da se tako izrazim...da vam ne bude smjesno..."napustila" je svoj stari zivot...nasla je svoju novu metal ekipicu...svoje, sada staro drustvo zapostavila...zatvara se u sebe...na to sam mislila...da me nastavila smatrat naj frendicom ne bi mene i ostale radi vrste glazbe...od*ebala...

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
bas. kao da se ko osoba pomjenila.
Promjenila se da ...i to jako...vise nije kao prije:drustvena osoba...povlaci se u sebe...sve radi one, njoj draze ekipe...Nikad prije alkohol nije probala...sta sada radi? opija se s njima...eto sta da vam kazem...

Zadnji Uredio Wamp : 20-07-07 u 18:17.
Mala_opasnost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 20:22   #85 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Ha čuj ak te odjebala onda i niste bile neke frendice. Ja ti inače isto brijem po metalu (mada se ne isfuravam ko metalac), a najbolji frend mi zna sve žive cajke napamet tak da ak ste stvarno frendovi skužit ćete se uvijek.
Eo ja nisam tog lika s kojim sam najbolji vidio 6 mj jer se radi i to ,a kad odemo na cugu odma se slažemo koda se svaki dan vidimo...
To ti je tak ak si s nekim dobar...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 20:46   #86 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Prijateljstvo nema veze sa slušanjem muzike. Najjače je to kad se neki/a pubertetlija baci u đir npr. metala, i sad je on kao faca i spreman pustiti sve radi "mi smo ono, ku'iš cool, cio svjet je protiv nas i mi protiv njega" prištavih istomišljenika koji su tek dobili pravo na vađenje osobne iskaznice. A i to ako!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 00:13   #87 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Ha čuj ak te odjebala onda i niste bile neke frendice. Ja ti inače isto brijem po metalu (mada se ne isfuravam ko metalac), a najbolji frend mi zna sve žive cajke napamet tak da ak ste stvarno frendovi skužit ćete se uvijek.
Eo ja nisam tog lika s kojim sam najbolji vidio 6 mj jer se radi i to ,a kad odemo na cugu odma se slažemo koda se svaki dan vidimo...
To ti je tak ak si s nekim dobar...
Ali kuzis...kod nas su ti grupe...tesko se slazu recimo metalci sa cajkarosima...ili tako nesto..oni se izdvajaju. Tako se ja među društvom izdvajam jer ne slusam narodnjake nego Thompsona...ali se svi zajedno druzimo i sve ok...nije sad da se ja necu druziti s njima jer ne podnosim takvu glazbu...bzvz...a to sto je ona napravila...ona misli da je ona kul sto je takva ...sto ima svoj neki svijet...metal.sotona.sekte.666 i tako to...a iskreno pojma nema o tome...uzdize vraga .to mi je tako bezveze pogotovo jer je prije par mjeseci jos u crkvu isla. no to sada nema veze s ovime...bile smo se dobre i to jako...ali ona je sve zaje*ala...i vise se ne opterecujem s time...sama si je izabrala put makar su joj svi govorili da joj to nije pametno.I nitko nema nista protiv takve glazbe...ali opet kazem da se kod nas metalci izdvajaju u svoj svijet...i nitko im drugi ne treba...
POzz svima
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 02:09   #88 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ahh.. da mi se vratit u te godine...

[zvucim ko da imam 50 ]

ma proci ce ju to... samo ce onda na tebi biti hoces li ju primiti natrag kao best frendicu ili neces.. osim toga, ne opterecuj se toliko time, nije vrijedno.. u zivotu ces naici na 8932748934 ljudi koji ve ti okrenuti ledja u 398284 puta vaznijim trenucima al svejedno ti se svijet nece srusiti... ako mu ti ne dopustis

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 02:44   #89 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ahh.. da mi se vratit u te godine...

[zvucim ko da imam 50 ]

ma proci ce ju to... samo ce onda na tebi biti hoces li ju primiti natrag kao best frendicu ili neces.. osim toga, ne opterecuj se toliko time, nije vrijedno.. u zivotu ces naici na 8932748934 ljudi koji ve ti okrenuti ledja u 398284 puta vaznijim trenucima al svejedno ti se svijet nece srusiti... ako mu ti ne dopustis
Ma ne opterecujem se vise...iskreno sta me briga...vjerujem jedino u potpunosti decku...za kojeg mi je nakon svega onoga prije trebalo vremena da opet pocnem vjerovati...i drago mi je da s njime mogu totalno o svemu pricati...
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 02:52   #90 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Sotone, sekte, 666? Nema to veze s metalom... Odrast će...
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114