| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate najboljeg prijatelja u Društvo forumu; Haha otišla u metalce Koda ju je uzela neka sekta čiji vođa promiče kolektivno samoubojstvo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Citat:
eto da se tako izrazim...da vam ne bude smjesno..."napustila" je svoj stari zivot...nasla je svoju novu metal ekipicu...svoje, sada staro drustvo zapostavila...zatvara se u sebe...na to sam mislila...da me nastavila smatrat naj frendicom ne bi mene i ostale radi vrste glazbe...od*ebala... Promjenila se da ...i to jako...vise nije kao prije:drustvena osoba...povlaci se u sebe...sve radi one, njoj draze ekipe...Nikad prije alkohol nije probala...sta sada radi? opija se s njima...eto sta da vam kazem...
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... Zadnji Uredio Wamp : 20-07-07 u 18:17. | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Ha čuj ak te odjebala onda i niste bile neke frendice. Ja ti inače isto brijem po metalu (mada se ne isfuravam ko metalac), a najbolji frend mi zna sve žive cajke napamet tak da ak ste stvarno frendovi skužit ćete se uvijek. Eo ja nisam tog lika s kojim sam najbolji vidio 6 mj jer se radi i to ,a kad odemo na cugu odma se slažemo koda se svaki dan vidimo... To ti je tak ak si s nekim dobar... |
| | |
| | #86 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Prijateljstvo nema veze sa slušanjem muzike. Najjače je to kad se neki/a pubertetlija baci u đir npr. metala, i sad je on kao faca i spreman pustiti sve radi "mi smo ono, ku'iš cool, cio svjet je protiv nas i mi protiv njega" prištavih istomišljenika koji su tek dobili pravo na vađenje osobne iskaznice. A i to ako!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #87 (permalink) | |
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
POzz svima
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel imate najboljeg prijatelja ahh.. da mi se vratit u te godine... [zvucim ko da imam 50 ![]() ![]() ]ma proci ce ju to... samo ce onda na tebi biti hoces li ju primiti natrag kao best frendicu ili neces.. osim toga, ne opterecuj se toliko time, nije vrijedno.. u zivotu ces naici na 8932748934 ljudi koji ve ti okrenuti ledja u 398284 puta vaznijim trenucima al svejedno ti se svijet nece srusiti... ako mu ti ne dopustis ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #89 (permalink) | |
![]() | Re: jel imate najboljeg prijatelja Citat:
![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, jel, najboljeg, prijatelja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...