| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; jel u vašem životu postoji osoba za koju biste dali baš sve, dali je to prijateljica, cura, prijatelj...pritom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Ima,ima...imam dva prijatelja za koja bi dao sve...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Imam par prijatelja sa kojima sam odrastao i mogu reći da bi dao sve za njih.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Neupitno imam tu osobu u svojoj ljubavi i najvećoj prijateljici, za nju bi dao sve, i svoj život, možda zvuči toliko patetično ali kad te netko učini tako boljom osobom nego što jesi, moraš za takvog Anđela žrtvovati sve, do te mjere da kad bih postao svjestan da sam joj postao teret dao bih joj i slobodu (unatoč svojoj patnji).
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Izvan svoje obitelji i djevojke nemam takvu osobu. Imam dosta dobrih prijatelja al za niti jednoga nebi dao sve
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Citat:
slažem se sa tobom ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 15-02-07 u 12:03. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

to je ljubav