| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; Osim obitelji, naravno...eh, da sam ovdje odavno, bila bih spomenula jednu moju prijateljicu, ali pošto sam tu od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Osim obitelji, naravno...eh, da sam ovdje odavno, bila bih spomenula jednu moju prijateljicu, ali pošto sam tu od jučer.... ... a, opet, da se dogodi neka takva situacija gdje se od mene očekuje da dam sve za tu određenu personu, vjerovatno bi - poznavajući sebe, i dala sve... ![]()
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? imala, ali više nemam (osim obitelji)
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

... 

Pali gume a ne dušu