Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; volio bih reći da, ali prva pomisao kad sam pročitao pitanje je 'ne' i mislim da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-12-06, 16:02   #11 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve?

volio bih reći da, ali prva pomisao kad sam pročitao pitanje je 'ne' i mislim da je to jedino iskreno i pošteno što mogu napisati.

ima par ljudi za koje bih dao i/ili učinio puno, ali ne baš sve.
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 21:49   #12 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Imam
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 22:04   #13 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
volio bih reći da, ali prva pomisao kad sam pročitao pitanje je 'ne' i mislim da je to jedino iskreno i pošteno što mogu napisati.

ima par ljudi za koje bih dao i/ili učinio puno, ali ne baš sve.

isto tako mislim!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 22:27   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,426
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Mislim da se u ovom slučaju nije ni mislilo na doslovno sve.
Ja sam pitanje razumio kao jel imate nekoga za koga se podrazumijeva da bi mu u bilo koje doba pomogli ili napravili uslugu ne žaleći truda i sredstava i po tom kriteriju sam i odgovorio.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 22:51   #15 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Mislim da se u ovom slučaju nije ni mislilo na doslovno sve.
Ja sam pitanje razumio kao jel imate nekoga za koga se podrazumijeva da bi mu u bilo koje doba pomogli ili napravili uslugu ne žaleći truda i sredstava i po tom kriteriju sam i odgovorio.
Ako je tako mišljenjo... onda IMAM !!!

Moj najbolji prijatelj-moj dečko!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-07, 22:35   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-02-07
Godina: 25
Poruka: 9
mazalija se izdvaja iz mase

Naravno da imam SVOG MUŽA,za njega bi učinila sve!!!
mazalija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-07, 19:01   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-01-07
Godina: 22
Poruka: 44
FREEWAY-12 se izdvaja iz mase

kada ste se prvi put pojebali/poljubili?????
FREEWAY-12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-07, 19:07   #18 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

ne znam , majke mi.
Odgovori sa citatom
Star 15-02-07, 19:11   #19 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Pravi autor: FREEWAY-12 Pogledaj Poruke
kada ste se prvi put pojebali/poljubili?????
koj je tebi kurac ??....tam jebes ...tu provociras...koji si ti lik?? pony??roko???sami neki psycho likovi u zadnje vrijeme..jbt
Odgovori sa citatom
Star 15-02-07, 19:18   #20 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
koj je tebi kurac ??....tam jebes ...tu provociras...koji si ti lik?? pony??roko???sami neki psycho likovi u zadnje vrijeme..jbt
vidiš da je tulipan, kaj se bezveze nerviraš, valjda je zabrijo da otvara novu temu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114