| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; volio bih reći da, ali prva pomisao kad sam pročitao pitanje je 'ne' i mislim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? volio bih reći da, ali prva pomisao kad sam pročitao pitanje je 'ne' i mislim da je to jedino iskreno i pošteno što mogu napisati. ima par ljudi za koje bih dao i/ili učinio puno, ali ne baš sve.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Citat:
isto tako mislim! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Mislim da se u ovom slučaju nije ni mislilo na doslovno sve. Ja sam pitanje razumio kao jel imate nekoga za koga se podrazumijeva da bi mu u bilo koje doba pomogli ili napravili uslugu ne žaleći truda i sredstava i po tom kriteriju sam i odgovorio.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Citat:
Moj najbolji prijatelj-moj dečko! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? ne znam , majke mi.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? koj je tebi kurac ??....tam jebes ...tu provociras...koji si ti lik?? pony??roko???sami neki psycho likovi u zadnje vrijeme..jbt ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.