| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; da...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? da... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? za moju necakinju bi dala sve
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Pa pošto sam roditelj, (a napisao si ne u obitelji, jer se to naravno podrazumjeva), nema toga na svijetu zbog koga bi žrtvovao svoje najmilije (jer bilo je u pitanju "sve") jer oni su mi nešto najsvetije, ako pitaš da li bi dao život, krv, znoj, suze ili.... za dobrog ali dooobroog pajdu, dok nisam postao to što sam sad, odgovor bi bio bez razmišljanja DA!!!! bez puno uvijanja, ali sada, imam se o kome brinuti i osim njima, nema toga na svijetu zbog čega bi dozvolio da oni pate... neovisno koliko frenda volim!!! Prioriteti se u životu mjenjaju, pa.... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Već neko vrijeme da
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? imam...nekoliko jako dragih ljudi za koje znam da bi oni isto to napravili i za mene
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

a