| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; Naravno da ne...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Naravno da ne...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? nemam ![]() za "sve" ta osoba mi morala biti žešće dobra
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? e, pa upravo radi toga i kažem da nemam... šta ćeš ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Nježni predator | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Pa ja ću ostati na obitelji za koju bi stvarno dao baš sve, pa čak i dijelove tijela. U uopće me ne zanima da li je to obostrano.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? ne postoji nikakav frend/frendica za koji bi dala sve... ali kad jednog dana budem imala dijete (ili vise njih ) mislim da bi zbog njih dala stvarno bas sve ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

a