| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; Osim porodice,imam jednu najbolju drugaricu,dva druga i decka...Za njih bih dala bukvalno sve,i sigurna sam i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Osim porodice,imam jednu najbolju drugaricu,dva druga i decka...Za njih bih dala bukvalno sve,i sigurna sam i oni za mene.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Pa ja sam takva osoba općenito, kad nekog zavolim onda nema stvari koju ne bi napravila, znači to se osim obitelji odnosi na dečka i prijatelje
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #56 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Možda za nekoga iz uže obitelji ili nekog prijatelja učinila bo gotovo sve... ali ne vjerujem u beskrajnu i bezuvijetnu ljubav čovjeka i čovjeka (ubijte me). Kakav bio odnos, uvijek netko daje manje, a netko više...iako volimo vjerovati da dajemo jednako i da bi i drugi učinio za nas isto toliko koliko i mi za njega.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? da, imam. u međuljudskim odnosima matematika mi nije jača strana- jbg, neki ljudi nikad ne nauče... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.