| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel imate osobu za koju biste dali baš sve? u Društvo forumu; u tu skupinu od danas ubrajam još jednu osobu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? da!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? imam,ali samo jednu kojoj bi i zadnju kap krvi dala. i znam da je ta osoba to u stanju napraviti za mene! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel imate osobu za koju biste dali baš sve? Naravno da ima uvijek. Od roditelja, braće pa do prijatelja. Ali ironično... njima nisam dao sve jer me nikad nisu tražili. Dao sam sve u dvije duže veze pa sam na kraju ispušio.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, biste, dali, imate, jel, koju, osobu, sve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:35.

Pali gume a ne dušu