rijetko kad ispucam sve...![]()
Raspravljate o temi jel ispucate sve reputacije za 1 dan u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; ja uglavnom sve ispucam...
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
rijetko kad ispucam sve...![]()
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
Kako kad... Evo danas sam posli 102 godine usla u slike forumasa i forumasica, pa mi je falilo reputacije...Al ne dajem reputaciju samo zato da je ispucam. Obicno je ili imam previse jer samo prozujim po forumu ili mi fali ka danas kad sam vise tu pa bi davala rep da nadoknadim za sve ono sta nisam uspila vidit ili procitat.
Ustvari nervira me ovo ogranicenje reputacije...
ne
ne, rijetko kad podijelim sve... dok nekam zna biti toliko dobrih postova da mi fali repa![]()
kako kada, ali više/manje da....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Ne.... + niste zaslužili a za - bi bilo kandidata al se rijetko kad sjetim dat....
A iz nekakvog jala,ljubomore,jada i kojekakvih drugih nebuloznih razloga iz ne dajem kao neki forumaši ovdje.
Zadnji Uredio sahasa : 07-01-09 u 12:05
Ja ih znam ispucati.