| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde u Društvo forumu; jel perete? ja perem,ali .-jedino ne perem na javnom mjestu ako je pipa neka šugava i zahrđala... a kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde ti mora da se šališ otvarajući ove teme jednu za drugom???? ili ti je jako dosadno? ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde neukrotiva nam opet postala znatiželjnaperem ruke ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 530
![]() ![]() | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde prije jela i ne baš uvijek... poslije pišanja isto ne baš uvijek, pogotovo ako pišam negdje na livadi di ću oprat ruke ![]() btw jeste li znali da na tipkovnici ima više bakterija nego na zahodskoj školjci? ne oftopičarite, onda će se opet zbog ovakvih zatvarati tema, umjesto da ih se kazni.
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde kakvo je to pitanje ![]() to mi je kao da netko pita - da li se umivate ujutro i perete zube?
__________________ You only live twice |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde Citat:
nisam to znala... ali moguće je... stvarno nemojte offat....ako neznate napisati da ili ne onda nemojte ni sudjelovati u temi... ne peru svi ljudi ruke a preko ruku se prenosi puno bakterija... i ova tema može puno reći o pojedincu i njegovoj higijeni | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 530
![]() ![]() | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde ovdje će se sad svi pravit da svi uvijek peru ruke i sve. a činjenice su malo drugačije dali perete ruke kad dođete u restoran pojesti nešto? što onda idete prije u restoranski zahod oprat ruke ili što? moš mislit dali perete ruke kad ste na nekoj fešti ili nešto pa kad se popišate negdje sa strane? moš mislit kako perete. a sad će svi to je normalna stvar to je kao da me pitaš dali perem zube i sl . očekivana reakcija
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: jel perete ruke svaki put prije jela i poslje obavljanja velike ili male nužde kad dođem u restoran- ne perem ruke ,bezveze mi je prat ruke u restoranu,svejdeno jedem vilicom i nožem... kad sam na fešti-ne perem ruke... najjača mi je moja stara ona kad nema di oprat ruke briše ruke vlažnim maramicama koje uvijek nosoi sa sobom,hahaha |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.