Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel prduckate dok pišate? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama ne serite svi vi prduckate dok pišate, osim mene. ja prdnek kad završim sa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-06, 17:31   #11 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel prduckate dok pišate?

Citat:
Pravi autor: mama
ne serite svi vi prduckate dok pišate, osim mene.
ja prdnek kad završim sa pišanjem, jbg.
za potvrdu..... .....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 20:17   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,234
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Jel prduckate dok pišate?

pa moram priznat da mi se prdi poslje pišanja i kenjanja ali rijetko za vrijeme
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 02:40   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,532
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ne znam zasto ali nije da to zelim podjeliti sa javnosti
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 03:00   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,749
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
ne znam zasto ali nije da to zelim podjeliti sa javnosti
Potpisujem!!!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 09:48   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,986
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

i ja, ali LOOOL koja tema
Star 20-06-07, 09:52   #16 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,272
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

tarquino, ti si definitivno legenda ovog foruma...kako se samo ti ovoga sjetis...to znaci biti pun ideja i slobodnog duha...bravo

naravno da prdnem ponekad dok pisam...u isto vrijeme se rjesavas toksina na obje strane
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 13:18   #17 (permalink)
tako ti densali punici pod prozorom

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,635
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ahaha..
e imam jedan filmich...al da ga uploadam dobio bi odma' izgon s foruma do kraja života...
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 16:37   #18 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel prduckate dok pišate?

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
tarquino, ti si definitivno legenda ovog foruma...kako se samo ti ovoga sjetis...to znaci biti pun ideja i slobodnog duha...bravo

naravno da prdnem ponekad dok pisam...u isto vrijeme se rjesavas toksina na obje strane
fala na komplimentima.......
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 20:13   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,620
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

iskreno????

....ne
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 17:15   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,079
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Hehehehe .

Ne!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dok, jel, pis ate, prduckate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113