| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? u Društvo forumu; jel vas je strah vadit krv? ili primit neko cjepivo? jel gledate kako vas doktorica bode,ili okrenete glavu? jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? jel vas je strah vadit krv? ili primit neko cjepivo? jel gledate kako vas doktorica bode,ili okrenete glavu? jel imate strah od igli? od krvi? ja imam..mrzim vadit krv ili primit cjepivo... to mi je grozan osječaj.... mrzim igle i uvijek kad mi vade krv okrenem glavu,ne mogu gledat tu debelu igletinu u mojoj veni i još kak mi krv lije...uuujjjjj...mrzim to. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? ![]() Ko pravo doktorsko dijete, krepavam od straha kad vidim iglu. Užas živi. Ne znam jel mi gore cijepljenje il kad mi cijede moju krvcu. Na oboje se svaki put skoro onesvijestim ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? ako se bojis boci-boci kako ces onda istrpiti kad te napokon neki tip boci-boci ![]() OT: ne bojim se uopce...inace sam dobrovoljni davaoc krvi...ako je doktorica napredna kao npr. hrv69 ili fantastichna ma nek bode koliko hoce
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? Nije da se sad panično bojim, ali nije mi svejedno i vrlo se nelagodno osjecam.... No, kako rece kolega kumek, kad je dobra doktorka onda glumim frajera pa se ne primjeti...a ako osjetim da je "meka" na ljudsku patnju onda sam k'o mala beba osjetljiv ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? fbs-> ma ja se užasno bojim igli... jednom kad sam se išla cijepit sam pala u nesvjest od straha... -al to sam bila mlađa... a i kad sam išla vadit krv također sam pala u nesvjest ,bojim se igle i ne mogu vidit krv...sva problijedim... to mi je nešto najgore,igla & krv .... ![]() prije bi dala da me neko mlati letvom neg da me ubode u venu...il u prst..grozno... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? Ne bojim se, niti imam ikakav strah od igli. Nekoliko puta su me izmrcvarili sa hebenim iglama zato kaj nisu žilu mogli pogoditi, došlo mi da se sam upiknem i izvadim krv. (psmtr uvijek me dopadnu neiskusni)
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? Također ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? Ne bojim se.Meni je čak zanimljivo gledat kako mi vade krv ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se bojite boca-boci? vađenja krvi? igli? Redovito se ili onesvijestim ili mi bude slabo...... Još je najgore što na regrutaciji mi sestra doslovno zabila iglu u venu - tjedan dana mi ruka bila plava i van funkcije....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.