Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 16

Jel tko za pivu sutra navečer? (ZG)

Raspravljate o temi Jel tko za pivu sutra navečer? (ZG) u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Ovako, ja sutra navečer vrlo vjerojatno nemam šta raditi (obavijestim ovdje ako se nađe šta ), a kako su mi ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika za-o-brat
    Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times
    Ovako, ja sutra navečer vrlo vjerojatno nemam šta raditi (obavijestim ovdje ako se nađe šta), a kako su mi apsolutno svi frendovi ili frendice ili na moru, ili u vikendicama, kod baka, djedova, ili već imaju za sutra neke planove koji meni baš ne pašu, tj idu negdje gdje se meni nejde, iscrpio sma sve svoje izvore. I tako rekoh idme probati zadnji očajnički potez, koji zapravo nije ni neka glupost dovraga, možda se i skompamo.
    Ugl, ako ima još netko kome je subota (22.8.) navečer, negdje od, pa već recimo 19h nadalje prazna, možemo se naći negdje u ZG-u u nekoj birtiji ili nešto, pa upoznat, družit, zajebavat, štogod.
    Još bi bolje bilo ako se nađe nas što više, dapače, banda sa croportala da se okupi na jednom mjestu.
    Evo, meni paše zapravo skoro bilokoje mjesto, ako ga ne znam, neka netko predloži, samo, poželjno je da prema zapadu nije dalje od linije koju vuće savska, prema istoku dalje od dubrave, dupca možda, i prema jugu iza novog zg-a, dakle buzin i ta periferija. Nije uvjet, ali bilo bi mi draže negdje bliže, jer krajeve koji su van tih područja koja sma naveo baš i ne znam ionako, a i neda mi se ići tamo

Šta još nisma rekao? Hmmm, evo, ako netko ne želi da se zna da se javio na ovo, jer ga sram ili nešto, može slobodno na PM, ali ajde, ne budite papučari, pokažite da ste dobra spontana ekipa, neka svi vide ovdje da se lakše dogovrimo ako će nas potencijalno biti više (ako će biti ikoga uopće osim mene).

Uglavnom, samo da se zna, ne zovem na pijančevanje, jer nisma baš sa parama najbolji, ali za platit sebi, i eventualno nekome još pivu, imam. Da, bogec, ali bez brige, ne žicam da meni itko plati da se naroljam. Nego fakat fer.

I da, ovdje pričam uglavnom u muškom rodu, no slobodno dođu i curke, dapače, ako ima neka malo slobodnija, neka dođe, ja joj platim pivu, imam prazan stan koji se da iskoristiti i spojimo ugodno s korisnim

Za sve prijedloge, ako ih ima, sma otvoren, kao i kombinacije muško društvo, žensko društvo, žensko društvo kojima treba servis. Fakat sve (osim pederane, tkao ne želim da završi večer).

I da, ozbiljan sam, za sve, pa ćak i potencijalni seks. Ne, nisma očajan, nego jednostavno otvoren, i seks mi je zabava, pa sad, jel "našao" vani neku curu, ili došla neka s foruma, tak svejedno. One zainteresirane slobodno dođu, pa kad me vide, ako sma vam ružan, kaj onda, barem ostanete na pivi s amožda još nekim forumašima

Eto, sad sam ga svega nasrao, i, iako ozbiljno mislim za sve moguće prijedloge, i moje i vaš, tamo očekujem ipak zajebanciju, a ne namrštene ljude kojima je čudno spontano se nać s nekim.

Eto, raspalite sa kritikama ili pljuvanjem po meni da sma debil, majmun, ili ne znam šta. No možete i sa stvarnim prijedlozima gdje i kada se naći. Vaša stvar, ja sma svoje rekao

Živjeli vi meni dobri ljudi

I da, napomena, moje godine pišu sastrane, pa da znate, tipa ako netko od vas ima npr 40, pa nema šta raditi s anekim duplo mlađim, odmah na to skrenite pažnju, da se onda poslije ne bi našli, te mi se počeli jadati o ženi kako vas tlači, ja vama o tome kako je na faksu zajebano, i ošlo sve kvragu
    Zadnji Uredio Wamp : 21-08-09 u 23:10

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Re: Jel tko za pivu sutra navečer? (ZG)

a jeste truli... 29 pogleda, i nitko da se javi. fakat niste za akciju

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Nisi im dao vremena da odgovore

Hah čuj, mene ovo ime Kostolomac plaši

Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

a bogte, šta ti gledaš. tko bi rekao da itko gleda te gluposti

ajde, ne zovem se zapravo tako, ne bi vjerovao

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Zajebancija buraz

Ugl,ja se motam kod Doma Sportova tak da...
    A ne znam zakaj se nitko neće nać...
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

ne znam ni ja. rekao bih da nitko ne gleda, ali ima dosta pogleda teme. a jebiga, to ti je ono, ipak su svi smao tu na forumu face, ali uživo izgleda večina uštogljeni papučari

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

a gle,men zvucis ka neki serijski killer...uz to vjerojatno svih ovih 29 sto su pogledali vec imaju planove,ipak je to subota tak da rijetko tko da je free

prof. Foruma Avatar od korisnika _LeoNa_
    Datum registracije
    16-06-09
    Starost
    24
    Poruka
    1,145
    Liked
    5 times

Zauzeta vec
    ...Ne prekidaj zenu kad suti...

おとわるいなー

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

ja mislim da bi ima veći uspjeh da ti je nick topl-i-brat

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,059
    Liked
    105 times

Nisam se odavno ovoliko nasmijala na ovom CP-u.

Ooooooooooo Božeeeeeeeeeeeeeee.................

Imam ja prijedlog za tebe- bilo bi tebi NAJBOLJE da ti sam odeš na kavu sa sobom... ili još na pivu!!!
    Sam postavljaš pitanja i sam na njih odgovaraš, još ti i sve odgovara kaj sam sebi odgovoriš. Pa u najboljem si društvu...

Citat Pravi autor: za-o-brat Pogledaj Poruke
    Evo, meni paše zapravo skoro bilokoje mjesto, ako ga ne znam, neka netko predloži, samo, poželjno je da prema zapadu nije dalje od linije koju vuće savska,

svoje rekao..............
    kakva je to linije koju vuče Savska prema zapadu?? hmmm... ne kužim...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku