| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? u Društvo forumu; Mislim, prekratki za sve sto bi htijeli uciniti u zivotu... Ja konstantno imam osjecaj da mi nedostaje vremena. Studiranje je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? Mislim, prekratki za sve sto bi htijeli uciniti u zivotu... Ja konstantno imam osjecaj da mi nedostaje vremena. Studiranje je standard koji ide uz ozbiljan faks, ali recimo ako uz to radim, nemam vremena za sport, ako imam curu, nemam vremena za faks (ili mi se bar tako cini), ako se bavim rekreacijom, u vrijeme kad nsiam zaokupljen faksom, nemam vremena za posao itd. Da ne govorim da u sve to treba uklopiti i odmor zajebanciju i sl. Ja sam danas ujutro radio, od 12 sam bio na faksu do 8, pa sam se odmorio sat vremena, nekon toga sam se pokusao rekreirati u kucnoj radinosti (istegno ruku), pa sam ponovno radio, izasao sa frendom na pivu i sad sam skuzio da nisam nista cijeli dan jeo, nisam ucio (faks je bio predavanja + 3 kave) i btw. nisam se stigao otusirati, sto cu morati u za sat i pol, jer sad ponovno radim i zajebavam se po netu. Pa zasto dan nema 34 sata?!? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? Svakako. Dani su mi ponekad stvarno prekratiki, a noci tek.... kad se samo sjetim da moram ujutro na posao, a zelim biti jos na netu bude mi slabo.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? Citat:
Pa nadi posao na kojem ces moci visiti na netu... Meni je bolest sto dio posla obavljam preko interneta, pa ne mogu odoljeti da ne bacim pogled... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? A jebiga sad... jucerasnji dan je zavrsio prije dva i pol sata, a ti si jos budan... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? nemam pojma kad su proletile zadnje 4 godine
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? pa da čovik ne visi na forumu,možda bi i ima vrimena ali znastvenici su dokazali da dan traje 16 sati umisto 24...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? Ti znanstvenici su probitci...dani su prekratki kako za koga, za onog ko radi cili dan ko stoka kao ja npr. dan mu proleti u sekund, a onaj ko sidi doma i ladi jaja i gleda Will i Grace njemu je dan dug.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jel vam se ikad cini da su dani prekratki??? Citat:
![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cini, dani, ikad, jel, prekratki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

kad se samo sjetim da moram ujutro na posao, a zelim biti jos na netu bude mi slabo.