| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; jebeno zarazna. Neznam jeli bi je tuko ili želio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? jebeno zarazna. Neznam jeli bi je tuko ili želio
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? pa i nije me baš lako naživcirati... ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Kratak mi je fitilj i nije me teško raspizditi. Dobro je to što sam se naučila ugristi za jezik...jer u suprotnom reagiram naglo pa znam reći ono što ne mislim.
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? lako se nazivicram, al se trudim ne planuti.. bar ne jako ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Zavisi o situaciji. Ponekad, kad mislim da ce me nesto/netko raspizditi i da cu puknut sama sebe iznenadim, jer reagiram sasvim suprotno....flegma ziva i obratno.
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? više ne, naučila sam ignorirati komentare oko sebe
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Lako iznerviram ali na ljudsku nemarnost i glupost i neorganizovanost , kao što sam sada iznervirana...
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.