| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: little_devil vidim da si oženjen! Kaje najbolje nisam, ali jesam u dugoj vezi. No to sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Kaje najbolje nisam, ali jesam u dugoj vezi. No to sam naucio od svoje bolje polovice. Kad vidi da me nemre nadlajat samo zasuti. Odmah znam koliko je sati, pustim malo lampu da se odmara i pustim ju da konacno dođe do riječi i slušam sta ima za reci. No, u komunikaciji sa ostalim ljudima vise uopće ne slusam tako da "cujem" nego jednostavno se "otkvacim" i ne slusam sta priča. To ih ubije u pojam ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...???
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Neću lagat...mene se lako izbaci iz takta.Čak i na forumu me neke stvari i stavovi ljudi jako znaju iživcirat.Temperamentna sam osoba,lako planem i ne gasim se brzo ! Tvrdoglav sam i zlopamtilo.... Prag tolerancije u svađama mi je otprilike 10 minuta... Najviše na svijetu mrzim kad me se provocira, onda ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? ma ja sam temperamentna, impulzivna i eksplozivna i planem za pet sekundi pa ljudi koji me znaju jednostavno ne diraju u vatru..........ali vecinu vremena me nitko ne tlaci pa sam onda divna ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Ja dosta lako planem ali se i brzo smirim, za neke stvari sam zlopamtilo ali neke me brzo prodju, a ovisi kakva je situacija, nekad sam potpuno hladna na provokacije, a nekada planem da mi kasnije bude zao
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Na prvi pogled nekome tko me ne pozna možda izgledam mirno i povučeno, što i jesam... ali se iznenade ako me vide u stanju kad sam ljuta... prije sam se dala lako naživcirat, ali s godinama mi prag tolerancije raste... a na forumu je drukčije, isto kao Sahasa, ovdje me lako naživciraju nekakve izjave, ali ne samo ovdje, općenito na netu kad vidim kako ljudi razmišljaju...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Ja sam privatno totalno flegmatična. Samo se smijem i pola stvari ne skužim odmah. Nisam nikakva svađalica, samo ponekad znam bocnuti (ali dobronamjerno i iz zajebancije), pa onda i mene znaju kuriti. Ah samo se smijem. Kada me netko izbaci iz takta napuštam igralište uglavnom sa lupanjem vrata. ![]() A na forumu, e tu se volim naživcirati i tu imam nultu toleranciju prema gluposti. Ovisi o čemu se radi. nešto me zna raspizditi, a na drugo znam ostati hladnokrvna.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Veteran | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Jako me je teško izživcirati i izbaciti iz takta. Imam vrlo visoki prag tolerancije. Kao i teica u privatnom životu sam dosta flegmatičan a i ovdje uglavnom isto. Ne volim se svađati.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

)