Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: little_devil vidim da si oženjen! Kaje najbolje nisam, ali jesam u dugoj vezi. No to sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-07, 18:33   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...???

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
vidim da si oženjen!
Kaje najbolje nisam, ali jesam u dugoj vezi. No to sam naucio od svoje bolje polovice. Kad vidi da me nemre nadlajat samo zasuti. Odmah znam koliko je sati, pustim malo lampu da se odmara i pustim ju da konacno dođe do riječi i slušam sta ima za reci. No, u komunikaciji sa ostalim ljudima vise uopće ne slusam tako da "cujem" nego jednostavno se "otkvacim" i ne slusam sta priča. To ih ubije u pojam
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 19:23   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Kaje najbolje nisam, ali jesam u dugoj vezi. No to sam naucio od svoje bolje polovice. Kad vidi da me nemre nadlajat samo zasuti. Odmah znam koliko je sati, pustim malo lampu da se odmara i pustim ju da konacno dođe do riječi i slušam sta ima za reci.
joj, pa ti si jednostavno divan!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 19:34   #13 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

ma na forumu me nitko nemože razljutiti, neam šanse (dok šefa malo malo neko razljuti )
- no s obzirom kakav posao imam, vjerujem da ću "puknuti na živce" za koju godinu.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 19:42   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
joj, pa ti si jednostavno divan!
Takav sam po celome telu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:29   #15 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Neću lagat...mene se lako izbaci iz takta.Čak i na forumu me neke stvari i stavovi ljudi jako znaju iživcirat.Temperamentna sam osoba,lako planem i ne gasim se brzo ! Tvrdoglav sam i zlopamtilo....

Prag tolerancije u svađama mi je otprilike 10 minuta...
Najviše na svijetu mrzim kad me se provocira, onda

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:34   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ma ja sam temperamentna, impulzivna i eksplozivna i planem za pet sekundi pa ljudi koji me znaju jednostavno ne diraju u vatru..........ali vecinu vremena me nitko ne tlaci pa sam onda divna
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:34   #17 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ja dosta lako planem ali se i brzo smirim, za neke stvari sam zlopamtilo ali neke me brzo prodju, a ovisi kakva je situacija, nekad sam potpuno hladna na provokacije, a nekada planem da mi kasnije bude zao
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:36   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Na prvi pogled nekome tko me ne pozna možda izgledam mirno i povučeno, što i jesam... ali se iznenade ako me vide u stanju kad sam ljuta... prije sam se dala lako naživcirat, ali s godinama mi prag tolerancije raste... a na forumu je drukčije, isto kao Sahasa, ovdje me lako naživciraju nekakve izjave, ali ne samo ovdje, općenito na netu kad vidim kako ljudi razmišljaju...
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:39   #19 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam privatno totalno flegmatična. Samo se smijem i pola stvari ne skužim odmah. Nisam nikakva svađalica, samo ponekad znam bocnuti (ali dobronamjerno i iz zajebancije), pa onda i mene znaju kuriti. Ah samo se smijem. Kada me netko izbaci iz takta napuštam igralište uglavnom sa lupanjem vrata.

A na forumu, e tu se volim naživcirati i tu imam nultu toleranciju prema gluposti.
Ovisi o čemu se radi. nešto me zna raspizditi, a na drugo znam ostati hladnokrvna.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 22:16   #20 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,157
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Jako me je teško izživcirati i izbaciti iz takta.
Imam vrlo visoki prag tolerancije.
Kao i teica u privatnom životu sam dosta flegmatičan a i ovdje uglavnom isto.
Ne volim se svađati.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zivciranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113