| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; Nisam uopce neka svadalica, ni privatno ni na forumu. Za raspravu sam uvijek i volim raspravljat o temama koje me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Nisam uopce neka svadalica, ni privatno ni na forumu. Za raspravu sam uvijek i volim raspravljat o temama koje me zanimaju, ali tesko da cu se izivcirat. U privatnom zivotu sam znala burno reagirat na neke provokacije kad sam bila mlađa, al s godinama mi prag tolerancije raste i mogu rec da sam privatno nesto slicno kao teica, smjeskam se, ne zivciram i sve mi je ravno...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
NE SERI!!!!!!!!!!! Ti takav? Ma daaaaaaaaaaaaaj... Nikad, ali baš nikad nikad NIKAD ne bih rekao da tim imaš nizak prag tolerancije i da te lako izbacit iz takta.. Iznenađen sam totalno!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Purger | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
A eto...takav sam... Ja to pokušavam kontrolirat ali stvarno znam poludit zbog gluposti da je to fascinantno !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Ugledajte se svi na silencea i njegov visok prag tolerancije ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #29 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? da... zamislite forum sa 700 Silenceovih klonova idila... mir božji... nirvana...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:29.