| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; ma ništa, kažem ja - divota.. ideal.. utopija... Ali kao i svaka utopija - neostvarivo (srećom)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? ma ništa, kažem ja - divota.. ideal.. utopija... Ali kao i svaka utopija - neostvarivo (srećom) ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Godina: 21
Poruka: 6
![]() | O da definitivno se veoma lako iznerviram i to obicno zbog gluposti. Nisam osoba koja uvjek tvrdi da je u pravu pa se u slucajevima iznerviranosti obicno izderem na doticnu osobu i povucem negdje gdje mogu potisnuti bjes a da drugi ne stradaju. ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? A ne znam za sebe, kakav sam, takav sam si kakav jesam, ali mi drugi vele: "Tko tebe može rasrditi, taj je zbilja zavrijedel batina!" Sad, dal' je to dobro, ili ne... Ponekad i nije dobro, jer možda ne planeš kad bi trebalo i tako... Ja bih sve mirnim putem rješavao i držim se: "Ne dreči se s budalom, jer nitko neće skužiti razliku!" |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Ovisi od dana do dana. U vecini slucajeva sam smirenih zivaca. Al postoje i dani ... kaze mi se nesto sto mi ne pase, zivac odjednom skoci na 360, stoji tako minutu i onda naglo opet padne na 0. Bude mi u istom trenutku zao ako sam se na nekog izderala.
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? mene je teško naživcirati... samo se tim ljudima u facu....ali samo do neke granice, a kad prjeđu granicu... ![]()
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.

u facu....