Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; ne... pa po slikama vidim da tigrovi puno zjevaju... možda se oni hrane ko kitovi, samo što tigar filtrira ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-08-07, 00:46   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-08-07
Godina: 1
Poruka: 152
Robson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robson
Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...???

ne...

pa po slikama vidim da tigrovi puno zjevaju...

možda se oni hrane ko kitovi, samo što tigar filtrira zrak... čeka da mu muha uletu u usta

Robson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:01   #42 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,816
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Robson Pogledaj Poruke
ne...

pa po slikama vidim da tigrovi puno zjevaju...

možda se oni hrane ko kitovi, samo što tigar filtrira zrak... čeka da mu muha uletu u usta
U prolazu sam bio pročitao nekoliko tvojih postova.....pripadaš osobama s kojima nemam potrebu komunicirati......pa sam te uspješno ignorirao i zaobilazio....i iako ti se nisam nijednom obratio....ti si nešto napenalio na mene.....skini mi se s k***a.....mogao bi ti ja svoju priču ispričati o tigrovima i o kaosu.....

Tema: DA lako me iživciraju ovakvi tipovi....Reakcija:Bolje ne pitaj...
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:04   #43 (permalink)
Regularni forumas

ok

kaj se pjeniš odmah micek mali...

kupi si smisao za humor kopma...

Robson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:16   #44 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Robson Pogledaj Poruke
ok

kaj se pjeniš odmah micek mali...

kupi si smisao za humor kopma...
Ovdje zbilja ima ljudi koji imaju smisao za humor.....ti sigurno nisi međ njima...pa si ga ti kupi......a ovo micek mali ....malo bi se iznenadio da me vidiš.....
Savjet:ako želiš da te ljudi prihvate.....promjeni pristup....promisli malo i procijeni kako s kim treba razgovarati a da ne dođe do nepotrebne pomutnje...
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:18   #45 (permalink)
Regularni forumas

ok...

tebe više neću zajebavat

Robson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:49   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

mogu dosta izdrzat i pokusat rijesit stvari na miran nacin, ali kad popizdim, bjezi, cak je i mene strah sta sam u stanju napravit

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
šaljivčina???
pa sto ne mozes primit salu na svoj racun?

jbg, sta je je, smijesno je...samo ne tebi... nemojte se zivcirati

Zadnji Uredio Hacker55 : 30-08-07 u 01:52.
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 02:28   #47 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Pravi autor: Hacker55 Pogledaj Poruke
mogu dosta izdrzat i pokusat rijesit stvari na miran nacin, ali kad popizdim, bjezi, cak je i mene strah sta sam u stanju napravit

pa sto ne mozes primit salu na svoj racun?

jbg, sta je je, smijesno je...samo ne tebi... nemojte se zivcirati
Ovo što si napisao gore ....vjeruj mi važi i kod mene.....

inače mogu primat šale na svoj račun.....iako ovisi ponekad i od koga.....ovo što je on napisao smiješno ti je jer je na tuđi račun.....tko kaže da i ti nebi tako reagirao da je tebe ismijao.....pogotovo zato što sam mislio vrlo ozbiljno što se tiče usporedbe s tigrovima..... taj nadimak dugo imam zbog svoje jebene naravi....ali i sposobnosti....zato i taj nick....no frajer me ismijao na temi koja nije za to....nego da se odgovori na pitanje koje je postavljeno.....on je odustao i sad si se pojavio ti...
Ajde Hacker...da se ne zajebavamo ovdje više mimo teme....
Možda na nekoj drugoj temi......ali sad te lijepo molim....ostavi me večeras na miru....jer ovo kako si lijepo opisao u svojoj zadnjoj rečenici.....mene sada drži... a po naravi nisam ništa bolji ....možeš me zamislit samo goreg
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 02:33   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

ma no problem, necemo se j***t u glavu... imas pravo da ovdje nije mjesto za to...

a nitko nije ismijao tvoj nadimak nego uz one slike koje si prilozio je covjek napravio upad

i razumijem kad ne dozvoljavas da te netko peti zajebava, da je frend ok...

nego vratimo ekipu na temu
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 02:56   #49 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Pravi autor: Hacker55 Pogledaj Poruke
ma no problem, necemo se j***t u glavu... imas pravo da ovdje nije mjesto za to...

a nitko nije ismijao tvoj nadimak nego uz one slike koje si prilozio je covjek napravio upad

i razumijem kad ne dozvoljavas da te netko peti zajebava, da je frend ok...

nego vratimo ekipu na temu
Može.....drago mi je da si ovako napisao...jer nije mi cilj biti u svađi s nikim na forumu....samo večeras nisam baš naj.....
Zato...evo od mene....
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 00:46   #50 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Crkavala sam od smijeha dok sam čitala kako su neki, poput Silencea mirni, tihi, povučeni, sa visokim pragom tolerancije.

On topic:
Inače nisam svađalica, ali uvijek moram odgovorit...jbga!
Ak me PMS puca, sve me živcira; ak nisam popila minimum 3 turske sve me živcira...ja sam tip koji do podne mrzi sebe, a od podne sve oko sebe.

Sad ozbiljno, dam se brzo naživcirati, ali nikada u tolikoj mjeri da ću vrijeđati, psovati ili takvo što... a i brzo me prođe, ima previše "zanimljivih ljudi" i ovdje i van zbog kojih se ne isplati dobivati bore na licu!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zivciranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114