| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; ne... pa po slikama vidim da tigrovi puno zjevaju... možda se oni hrane ko kitovi, samo što tigar filtrira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
Tema: DA lako me iživciraju ovakvi tipovi....Reakcija:Bolje ne pitaj... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Ovdje zbilja ima ljudi koji imaju smisao za humor.....ti sigurno nisi međ njima...pa si ga ti kupi......a ovo micek mali ....malo bi se iznenadio da me vidiš..... Savjet:ako želiš da te ljudi prihvate.....promjeni pristup....promisli malo i procijeni kako s kim treba razgovarati a da ne dođe do nepotrebne pomutnje... ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? mogu dosta izdrzat i pokusat rijesit stvari na miran nacin, ali kad popizdim, bjezi, cak je i mene strah sta sam u stanju napravit ![]() pa sto ne mozes primit salu na svoj racun? jbg, sta je je, smijesno je...samo ne tebi... nemojte se zivcirati ![]() Zadnji Uredio Hacker55 : 30-08-07 u 01:52. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
inače mogu primat šale na svoj račun.....iako ovisi ponekad i od koga.....ovo što je on napisao smiješno ti je jer je na tuđi račun.....tko kaže da i ti nebi tako reagirao da je tebe ismijao.....pogotovo zato što sam mislio vrlo ozbiljno što se tiče usporedbe s tigrovima..... taj nadimak dugo imam zbog svoje jebene naravi....ali i sposobnosti....zato i taj nick....no frajer me ismijao na temi koja nije za to....nego da se odgovori na pitanje koje je postavljeno.....on je odustao i sad si se pojavio ti... Ajde Hacker...da se ne zajebavamo ovdje više mimo teme.... Možda na nekoj drugoj temi......ali sad te lijepo molim....ostavi me večeras na miru....jer ovo kako si lijepo opisao u svojoj zadnjoj rečenici.....mene sada drži... a po naravi nisam ništa bolji ....možeš me zamislit samo goreg | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? ma no problem, necemo se j***t u glavu... imas pravo da ovdje nije mjesto za to... a nitko nije ismijao tvoj nadimak nego uz one slike koje si prilozio je covjek napravio upad i razumijem kad ne dozvoljavas da te netko peti zajebava, da je frend ok... nego vratimo ekipu na temu ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) | |
Zato...evo od mene.... ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Crkavala sam od smijeha dok sam čitala kako su neki, poput Silencea mirni, tihi, povučeni, sa visokim pragom tolerancije. ![]() On topic: Inače nisam svađalica, ali uvijek moram odgovorit...jbga! Ak me PMS puca, sve me živcira; ak nisam popila minimum 3 turske sve me živcira...ja sam tip koji do podne mrzi sebe, a od podne sve oko sebe. ![]() Sad ozbiljno, dam se brzo naživcirati, ali nikada u tolikoj mjeri da ću vrijeđati, psovati ili takvo što... a i brzo me prođe, ima previše "zanimljivih ljudi" i ovdje i van zbog kojih se ne isplati dobivati bore na licu!
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

....malo bi se iznenadio da me vidiš.....