| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; nemože me naživcirat nitko do kog mi nije stalo i oni do kojih je teško, najlakše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Hm, ovisi o čemu se priča, uglavnom sam jaaako tolerantna, ali kad puknem onda sam luda, ali to kod mene kratko traje i nakon kratkog vremena sam opet mirna. Mrzim priznat da sam pogriješila, ali ne podnosim kad me netko uvjerava u nešto u što se ne kuži ni 2%-onda sam luda sam tak, uvijek sam u pravu (mislim obožavam bit u pravu) i ne dopuštam da netko po meni sere pa makar to značilo gadnu svađu.... Jedina situacija kad se povučem je kad vidim da nema svrhe, npr. kad se posvađam s dečkom i vidim da nema svrhe bilo šta govorit, onda zašutim i prijeđem prek toga, ali nisu to baš česte situacije ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 208
![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? ne zivciram se relativno lako, dosta mogu podnijeti ali veliku kolicinu gluposti ne podnosim bas, ne volim kad netko pljuje po rodbini i uvredljivo se ponasa prema osobi s kojom sam. kad mi skoci tlak ne odgovaram za posljedice. lipo upozorin par puta, a ako taj koji vrijeda nije shvatio poantu onda je ili glup ili namjerno trazi probleme pa se to da rijesiti i alternativnim metodama
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? mene je prilicno tesko nazivcirati i inace nisam nervozna osoba,ne znam sta me to moze isprovocirati
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| wayward | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? evo ja se jučer naživciro, ha treba mi par godina da poživčanim ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? zavisi od osobe do osobe...ima nekih ljudi koji me zivciraju cim ih primijetim (ne, nisi ti među njima )...ali inace me mogu nazivcirat samo oni koji me jako dobro poznaju i znaju moje bolne tocke
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Relativno da, ako moram dugo cekati nekoga ili ako me necije ponasanje iritira...
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

)...ali inace me mogu nazivcirat samo oni koji me jako dobro poznaju i znaju moje bolne tocke