| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; tesko me bas jako jako nazvcirat. to moze bit moja stara ili ako me netko za nesto lazno optuzi. onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? tesko me bas jako jako nazvcirat. to moze bit moja stara ili ako me netko za nesto lazno optuzi. onda se pocmem trest i dolaze mi suze na oci od bjesa. ali nikad nisam bila toliko nazivcirana da sam odalamila nekog. za sad
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Mene tako, tako... Evo jučer sam se tako izvikao na nekoga da me glava boljela. ![]() Eh, da Vražica me sad podsjetila- kad sam bio klinac, ruka je znala sama 'poletjeti' (sad sam to naučio kontrolirati )
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? podpisujem
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Ako sam nadrkana taj dan i imam kratak fitilj tada me lako naživcirati i onda vičem i psujem,a ponekad je dovoljno samo pogledati u nekoga da bi shvatio koliko sam živčana,nekad mi ljudi kažu da kad sam ljuta oči mi se cakle,još su zelene pa ih valjda to podsječa na nešto zmijsko u meni,kažu da se tada boje pogledati u njih ko da če se skameniti il da če oštre strijele izletjeti i pogoditi ih nasred čelendre! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? nije,sve dok mi netko ne počinje spominjati roditelje ili dobre frendove...
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 24
Poruka: 87
![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? pa ja se lako nazivcirammm..i onda sam luda...pogotovo...brat mije sada dosao zivjeti kod mene 1 mj...i nervira me sve...on i moj decko nesklone zasobom...npr...casu ja poludim hehehe |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

)
podpisujem

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!