| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino S obzirom da se ovdje često ode u teške rasprave i da svatko reagira na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? kako ko... kako kad... nekad sam ful skuliran da me nemože niko raz'ebat i da oche... al puno chesce sam nervus i onda mogu planut i sekundu, naka i za sitnicu! na to reagiram... živčano XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Pa moram priznati da me više nije lagano naživcirat. Prije je. Ali onda sam prošao neke stvari u životu i shvatio sam da se ne vrijedi živcirat jer to neće apsolutno ništa promjeniti. BTW; zadnje što me naživciralo je bilo kad sam vidio obaj sramotni teren u Makedoniji. Pa nemožeš ono staviti po nogometni teren nego oranicu. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Jel vas lako naživcirati i kako reagirate...??? Citat:
tvrdoglava ko mazga. nije me lako naživcirat...nekima se čini da su me nanervirali ali nisu.... ne smatram da sam uvijek u pravu....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: zivciranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.