| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel znate plesati..????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito još ako imaš starke di ti je kraj plesnom podiju Tako nekako, samo da nisu pete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? Meni bas suprotno, u petama mi je nekako lakse plesati nego u ravnim cipelama... ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel znate plesati..????? obozavam plesati, freestyle, i znam da to mnogo dobro radim, (isto ko sto znam da lose pjevam..) ali kad mi dodje neki lik, totalno se ukipim,raspad sistema, umjesto da se prepustim ritmu, pocnem razmisljat o nekim drugim stvarima, tipa "ko je ovaj, kaj hoce, zas mi drzi ruku na guzici..." ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel znate plesati..????? nikako...ni da sam u zraku....nemas sanse...a ucit mi se neda....to bum ostavil za svadbu neciju...ak bum kum... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.