Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Jel znate plesati..????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana_de Znam plesati ono kaj mi treba za svatove i na cajke Baš tako. ajde znam i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-07, 21:56   #21 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Jel znate plesati..?????

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Znam plesati ono kaj mi treba za svatove i na cajke
Baš tako. ajde znam i trbušni (ali morat ću opet otići koji mjesec na vježbe).

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
..najviše volim sama plesati..
I ja!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 19:23   #22 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Jel znate plesati i koliko ste dobri plesači...gazite cipele...klasični plesovi, latino....metal, techno, folklor.....što volite, preferirate.....solo se klatiti u ritmu ili van ritma???

Jučer sam vani vidio curka koamd, ali ono super izgleda, super sređena..sve pet....i u društvo počela kao plesati...skoro nisam pao sa stolice....koji bed...ali kontra svakog ritma, totalka...kao zajebancija za šaljivi, kućni video....
a jel ti znaš plesati?
Slider je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 21:30   #23 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,657
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

obozavam plesati!!!! najvise na latino ritmove!!!!
i namjeravam upisati tecaj modernog plesa
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 21:56   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel znate plesati..?????

Citat:
Pravi autor: Slider Pogledaj Poruke
a jel ti znaš plesati?
hahahhahah....klasični i latino plesovi.....ne loše kad se zagrijem, ali moglo bi puno bolje...nisam vrsni plesač i volio bi bolje.....a za sve ostale pizdarije snalazim se i više nego dobro......još ako se popije....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 12:26   #25 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

ako pod plesanjem podrazumjevate sutke na koncertima... onda znam
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 17:53   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,624
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Znam, znam i znam.......bavim se plesom već 16 godina ( od svoje 7.-e god. ), a sad imam želju naučiti trbušni.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 19:19   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase

Hm...plesati ...ne.Ma i ja sam tak zensko pa je jedino vazno da znam vrtit guzicom
Defakto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 20:15   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-07
Godina: 18
Poruka: 47
deedee se izdvaja iz mase

obožavam plesati!!! još od 4.-5.osnovne... tada sam plesala klasične plesove, išla sam kratko vrijeme i na jazz i sada sam napokon u onome što najviše volim - hip-hopu ... treninzi su mi jedino vrijeme kada se stvarno mogu opustiti i namjeravam plesati još dugo,dugo,dugo... inače, lijepo mi je vidjeti i curu i dečka koji znaju plesati...
deedee je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 17:07   #29 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Obozavam plesat, kuci,vani, sama, s nekim,nije vazno.... Plesem od kada sam prohodala, a od prvog razreda osnove sam krenula na plesne tecajeve i prestala negdje oko 15-ste. Sad mi je zao sta sam odustala,jer sam osvajala i nagrade.
Uglavnom sad plesem samo za svoju dusu.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 20:16   #30 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
Hm...plesati ...ne.Ma i ja sam tak zensko pa je jedino vazno da znam vrtit guzicom
defakto si u pravu!

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Sad mi je zao sta sam odustala,jer sam osvajala i nagrade.
pa vidim da imaš pehar!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113